bianca ingrosso

Bianca Ingrosso om Phillipe Cohens kärleksliv: ”Han vill vara med..”

PHILLIPE COHEN, BIANCA INGROSSO

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen var ett par i nästan tio år. Nu berättar Bianca hur hon ser på att sitt ex är med andra.
– Det där har varit skitjobbigt för mig, berättar hon på Youtube.
David Hellenius chockar Bianca Ingrosso
0:29

Efter reklamen: David Hellenius chockar Bianca Ingrosso

(0:29)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, träffades när de var i tonåren efter en kväll på Café opera. De blev då ett par och har under årens lopp både haft distansförhållande, varit sambos, särbos och haft ett antal pauser.

I somras tog det slut mellan paret för åttonde gången och det verkar som att det var åttonde gången gillt. Det var en helt annan Bianca som bearbetade uppbrottet och det var som att hon hittade sig själv på nytt.

– Jag har typ tappat bort mig själv i så många relationer som jag har varit i och glömt av hur sprudlande och positiv och härlig jag faktiskt är. Jag är ju inte den här människan som är en soffpotatis, trött, lite halvt bitter. Jag är inte den personen. Och det är så viktigt med energier, vad man tar in, förklarade Bianca då.

Vännen avslöjar: Bianca på dejt

Sedan dess har Bianca njutit av singellivet och fokuserat på sig själv. Det har däremot ryktats om att hon skulle ha varit på dejt med ett tennisproffs.

– Jag var på middag... Jag var på dubbeldejt. Jag, Jacob, Bianca och då en kille, avslöjade nära vännen Melina Criborn i sin podcast.

Tidigare när Bianca och Phillipe gjort slut med varandra har Bianca varit låg, men nu verkar det som att hon kommit över honom. Hon har till och med kommit så pass långt i bearbetningen att hon kan prata om hur det är att han träffar andra nu.

”Hur tänker man kring att sitt ex kommer hålla på med andra?”, undrar en av hennes följare.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca Ingrosso om att ex-pojkvännen träffar andra

Det är i Biancas senaste vlogg på Youtube som hon berättar hur hon ser på saken idag.

– Det där har varit skitjobbigt för mig tidigare. Jag tror att det har med sitt självförtroende och sin självkänsla att göra, säger hon och fortsätter:

– Man tycker att det är jobbigt att ens ex är med andra och så jämför man sig med att såhär “ah han vill vara med någon annan än mig” eller “den personen ser ut så” och “har han helt släppt mig då?”, och “tänker han på mig efter?” Alla de här tankarna går ju och där har jag absolut varit, flera flera flera gånger.

Men Bianca konstaterar att så länge man älskar sig själv så får man ett helt annat självförtroende.

– Men jag tror att älskar man sig själv, är man trygg i sig själv och fokuserar man på att prioritera och ha sitt fokus framåt och att man vill för sin egen skull bli lycklig, och inte få någon annan att bli lycklig med sig. Då tror jag att de tankarna inte finns längre och så accepterar man att såhär lika mycket som du får hålla på med andra efter att du lämnat ett förhållande så får ju ditt ex också göra det, säger hon och tillägger:

– Och det behöver inte betyda mer eller mindre men jag tror också att har du ett mindset som är fokus dig själv till 100 % så tänker man inte ens på att sitt ex är med andra.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN