TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Nour El Refais hårda ord om Marcus & Martinus: ”Jävla snorungar”

30 maj, 2022 
Marcus & Martinus. Nour El Refai.
Komikern Nour El Refai är en av fyra panelmedlemmar som gissar på kända profiler i tv-programmet Masked singer.
År 2022 var det de norska bröderna Marcus och Martinus som tog hem segern i programmet.
Nu avslöjar Nour de verkliga känslorna för artistduon.
Annons
Felix Herngrens avslöjande om Masked Singer: "Fruktansvärt"Brand logo
Felix Herngrens avslöjande om Masked Singer: "Fruktansvärt"

Komikern och skådespelaren Nour El Refai, 34, brukar inte vara den som räds kontroversiella åsikter eller hårda ord.

I senaste avsnittet av den egna podcasten Nours poddelipodd. Och Henrik. berättar hon om de verkliga känslorna för tvillingarna Marcus Gunnarsen, 20, och Martinus Gunnarsen, 20, tillika artistduon Marcus & Martinus.

Vinnaren av Masked singer Sverige 2022 – norska artistduon Marcus & Martinus

Nour sitter i panelen tillsammans med kända kollegorna Måns Zelmerlöw, 35, Pernilla Wahlgren, 54, och Felix Herngren, 55.

I den rafflande säsongsavslutningen var det Pernilla som gissade rätt och kammade hem vinsten med Marcus och Martinus. I programmet berättade bröderna om anledningen till att de tackade ja till Masked singer Sverige 2022:

Annons

– Många ser ju oss om barnstjärnor. Så vi ville bara visa en annan sida av oss. Vi kan sjunga, vi kan prestera. Vi har vuxit sedan vi var små.

Det var norska tvillingbröderna Marcus och Martinus som dolde sig bakom Spelmannen i årets upplaga av Masked singer.
Det var norska tvillingbröderna Marcus och Martinus som dolde sig bakom Spelmannen i årets upplaga av Masked singer.

Nours hårda ord om Marcus & Martinus: “Jävla snorungar”

Men i senaste avsnittet av podcasten Nours poddelipodd. Och Henrik, som Nour har tillsammans med pojkvännen och särbon Henrik Schyffert, 54, berättar Nour om de hårda fördomarna mot den världskända artistduon.

– De som vann, det var Marcus & Martinus. De är ju fortfarande stora, men de slog ju igenom där när de var skitunga. De var barn fortfarande, men fyllde arenor redan som barn. Och... det kostade multum att gå på deras konserter, säger hon och fortsätter:

Annons

– Jag kommer ihåg att det var någon kompis som sa ”jag lyckades få biljetter till deras konsert för typ 2000 kronor”. Då tänkte jag ”Vilka jävla överskattade snorungar, vad är det här?”

Vidare under samtalet berättar hon dock att hon ändrat uppfattning om Marcus och Martinus sedan deras medverkan i Masked singer 2022.

– Men nu… Snälla! De är så bra. De kan vara bland de bästa i världen. Hatten fucking av! Noll överskattade, underskattade skulle jag säga. Och så är de så in i helvete trevliga. Genuina. Jag är deras number one fan, proklamerar Nour högt.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons