TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nour varnas – efter bilden med koalan: Kan få klamydia

04 jan, 2018 
Just nu befinner sig Nour El Refai på semester i Australien och efter att hon lagt ut en bild på sig och en koala är hennes följare oroliga. Anledningen? Koalor kan smitta med klamydia.
Annons

Just nu befinner sig Nour El Refai, 30, på semester i Australien tillsammans med pojkvännen Henrik Schyffert, 49. På Instagram visar både hon och Henrik upp bilder från sin soliga semester, och bland bilderna har Nour bland annat postat en bild där hon står bredvid en koala.

”Gråtit lite. På ett coolt sett. Dens gullighet piercade mitt hjärta. Öronen?!”, skriver Nour i bildtexten.

Och visst är koalan gullig, men fansen har annat att säga till om. I kommentarsfältet ryter följarna ifrån för att Nour tagit ett foto med koalan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Men varför tar du kort med sånna djur. De slår djuren och behandlar djuren dåligt, innan du tog kort slår de med pinnar ej usch dåligt. Ta inte mer kort med vilda djur”, skriver en.

”Djur är inte underhållning”, skriver en annan.

Men hur djuren behandlas är inte följarnas enda bekymmer. De oroar sig även för att koalan kan smitta henne med klamydia. Ja, ni hörde rätt. Tydligen kan koalor som är smittade av klamydia smitta det vidare till människor via sitt urin, och det har följarna koll på.

”De är så söta. Dock sprider de tydligen klamydia som bara den”, skriver en.

”När jag var i Sydney för två år sedan på Taronga berättade de att man inte fick klappa koalorna i NSW eftersom de kan smitta med klamydia…”, skriver en annan.

Foto: IBL, Instagram

Annons