TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Nour och Schyfferts egna bilder – från privata kärleksresan

02 jan, 2018 
AvOla Brising
Kärleksparet firade nyår på andra sidan jorden.
Annons

Komikerna Henrik Schyffert, 49, och Nour El Refai, 30, har varit ett par i fem år och sambo sedan 2015, men det dröjde till slutet av 2016 innan de äntligen bekräftade att de är ett par. För en dryg månad sedan berättade Nour i DN om hur det är att vara tillsammans med den 20 år äldre komikern:

– Jag gillar honom när han är lite lagrad. Han har ju tidigare varit gift länge med en väldigt smart feminist som han antagligen har påverkats av. Jag tror att han är bättre nu.

I början av december kontrade Henrik med att ge sin sambo en kärleksförklaring via film i ”Hellenius Hörna” på TV4 där han sa:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Tack för att du orkar vara stjärnan i den där förvirrade lilla filmen som är mitt liv. Tack för att du är så smart, cool, omtänksam, generös och så fruktansvärt jävla rolig. Tack också för att du står ut med mig när jag är osäker och ledsen och för att du alltid har en klok och oväntad idé för hur jag ska lösa det.

Annons

Nour El Refai blev otroligt rörd, hade svårt att hitta orden. Henrik fortsatte:

– Men framförallt vill jag tacka dig för att du är du. För det har gjort att jag nu äntligen kan vara mig själv.

Och nu har det kända paret unnat sig en romantisk kärlekssemester tillsammans i Australien. Strax före jul Nour ut en bild på Instagram med texten “Hejdå!! Nu drar jag till Australien i tre veckor”

I mellandagarna uppdaterade hon igen – denna gången avslöjade hon att resan gjordes tillsammans med kärleken Henrik. På en video syns Nour snorkla och i texten under har hon taggat Schyffert.

Trots att paret varit tillsammans i många år är de båda väldigt privata och delar sällan bilder på varandra på sociala medier.

Men på nyårsafton delade även Henrik Schyffert med sig av kärleksresan till sina följare. Han postade en bild på honom och Nour som skrattar mot kameran med texten: “Gott nytt från Sidney”. I kommentarsfältet hyllas paret av följarna som bland annat skriver “Fina ni är. Gillar er båda – bra förebilder ?”.

Foto: Instagram, IBL

LÄS OCKSÅ:

Annons