TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nour El Refai fick sin show saboterade – Schyfferts ilska

01 jun, 2017 
Malin Ljung
Komikern Nour El Refai hade en mardrömskväll på Norra Brunn och fick sitt framträdande saboterat. Då ryckte pojkvännen Henrik Schyffert in och konfronterade sabotörerna.
Annons

Under onsdagskvällen hann komikern Nour El Refai, 29, knappt starta sin show på Norra Brunn i Stockholm innan hon fick den saboterad. I ett inlägg på Instagram skriver hon om mardrömsupplevelsen.

Bredvid scenen satt nämligen en grupp killar som enligt Nour gick helhjärtat in för att sabotera hennes show. De ska bland annat ha talat högt och tydligt om hur dåligt de tyckte det var, pekat finger åt Nour när hon bett honom ta ner benen från scenen, samt överröstat komikern i hennes framträdande.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Efter cirka tio minuter reste sig mannen upp och beordrade sina vänner att de skulle lämna stället:

“Han säger högt “kom fan vi går”, och plötsligt är dom tre killar som står precis intill mig, framför mig, som reser sig och gör en tydlig handling, täcker mig på scen och går ut framför mig och ut, mitt i en prata. Jag slutar då prata och säger “hörni, ni är jättefina, men vi komiker som står här, vi står här med hjärtat utanpå kroppen och kämpar, och ni som medvetet vill sabotera, det är så jäkla taskigt, skärp er” sen går jag ner och ut i köket och är så arg och ledsen så jag bara står och skriker och bankar och slår på saker”, skriver Nour El Refai i sitt långa inlägg.

Annons

Komikern skriver samtidigt att hon gått i KBT i tre år just på grund av rädslan att något liknande ska hända.

“Det vet inte dom och det spelar ingen roll. Det är inte ok. Jag ska inte bli behandlad så och igen ska bli det. Män som super i grupp, var snäll och uppfostra varandra och ta tydlig ställning när såna saker händer. Ni har ALLA varit med om det, fulla män som förstör andras kväll och njuter av det”, skriver hon.

Samtidigt tackar hon personalen på Norra Brunn för stödet hon fick på plats. Och framför allt tackar hon kärleken Henrik Schyffert, 49, för hans rådiga agerande när händelsen inträffade:

“Tack Schyffert för att du följde efter och skällde ut dom, så som någon i deras sällskap borde gjort. Din lojalitet gör mig gråtfärdig”, avslutar Nour sitt inlägg.

Efter inlägget publicerats har El Refai fått mängder av kommentarer som sluter upp bakom henne.

“Jävla svin. Skit i det där. Du är grym!”, skriver en person.

“Ingen förtjänar att bli behandlad så! Jag skickar dig kärlek, vänskap och björnkramar Nour!”, skriver en annan.

FOTO: Ibl

Annons