Nour El Refais vädjan till Henrik Schyffert efter händelsen med barnen

Nour El Refai

Kändisparet Nour El Refai och Henrik Schyffert har en gemensam son.
Dessutom har Henrik två söner sedan en tidigare relation.
Nu vädjar Nour till Henrik efter händelsen med barnen.
David Hellenius starka ord till Anders Bagge: ”Ännu mer rätt”
0:35

Efter reklamen: David Hellenius starka ord till Anders Bagge: ”Ännu mer rätt”

(0:35)

Slå på ljud

Nour El Refai, 34 och Henrik Schyffert, 54, är ett av Sveriges hetaste kändispar. Tiden i branschen förde dem samman och de är nu ett par sedan flera år tillbaka.

Nours har gjort sig känd genom att vara en väldigt frispråkig komiker och har ångat på i full fart, med allt från skådespelar- till programledarroller. Hon har bland annat åkt runt i Sverige med sin egen föreställning, En komisk depression, och medverkat i den populära serien Bonusfamiljen, regisserad av kollegorna Felix Herngren, 55 och Clara Herngren, 48.

Henrik Schyffert har lika mycket i bagaget i sin karriär – programledaruppdrag, radiopratare, komiker och manusförfattare, där han varit med i en hel uppsjö av tv-serier och filmer. Bland annat i Solsidan och Sjölyckan som båda två hittat in i folkets hjärtan.

Nour El Refais bonusbarn Janne och Ove

Under parets första fyra år valde de att hålla relationen hemlig, men vintern mellan åren 2014 och 2015 kunde Hänt Extra äntligen avslöja relationen kändisarna emellan.

Under åren har det skrivits en hel del om kändisparet för att de valt att leva som särbor – fram tills i somras då paret flyttade ihop.

Tillsammans har Henrik och Nour en son, Sami, 2. Dessutom har Henrik två barn från ett tidigare förhållande, Janne och Ove, som Nour har en fin relation till.

Vädjan till Henrik Schyffert

När coronapandemin stormade in över världen ställdes nästan all underhållning in och ett helt gäng podcasts startades upp. En av dessa är just komikerparets podcast Nours Poddelipodd. Och Niklas.

I podcasten pratas det högt och lågt om vitt och brett, och i det senaste avsnittet pratar paret om huruvida man ska uppfostra sina bonusbarn eller inte. Nour säger att det inte alltid är så lätt att säga till ett barn som inte är ens eget att exempelvis plocka undan disken, och att hon då istället ber Henrik att säga åt de.

– Det är klart att jag ibland kan ha sagt till dig att ”kan du inte säga åt dem?”, säger hon i podcasten.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN