Nour El Refais pik mot pojkvännen Henrik Schyffert

Henrik Schyffert och Nour El Refai
Det skiljer 19 år mellan Nour El Refai och Henrik Schyffert.
Nu väljer komikern att säga sitt om åldersskillnaden.
– Jag tycker det är för jävligt, skriver hon.
Annons

Komikerparet Henrik Schyffert, 51, och Nour El Refai, 32, har varit tillsammans i sex år. Tidigare i år avslöjade Nour att de väntade sitt första gemensamma barn och i oktober kom sonen Sami till världen. Henrik har även sönerna Janne och Ove Schyffert sedan en tidigare relation.

Annons

Nour El Refai har skrivit flera inlägg på Instagram om känslorna inför att ha blivit mamma. För två veckor sedan la hon upp en bild där hon har sonen på bröstet och i bildtexten skriver hon:

Annons

”The gull. The gos. The fakkin bebislukt. När det är som allra allra jobbigast med dig så är det ändå bättre än mina bästa stunder när du inte var här. Mvh nykär mamma”.  

Första orden om åldersskillnaden

Att det skiljer nästan 20 år mellan Nour och Henrik är någonting paret ofta får frågor om. Hösten 2018 valde Nour El Refai att bryta tystnaden om detta i en intervju med tidningen Topphälsa.

Annons

– Det dras en del skämt, om man säger så. Och jag är väldigt kär i Henrik, sa hon då.

Hon berättade att unga killar har en tendens att vara väldigt svartsjuka, vilket Henrik Schyffert inte är.

– Nej om jag ändå ska var heterosexuell – jag har ju levt i lesbiska förhållanden – så är det bra för mig med en kille som har levt ett tag. Jag behöver någon som är lugn och trygg i sig själv. Är jag ute och turnerar, kan jag inte ha någon svartsjuk typ som säger: ”Men du har ju inte svarat på sms på en halvtimme?”.

Nours pik till Henrik Schyffert

I söndags la författaren Camilla Läckberg upp ett inlägg på Instagram där hon reflekterar över sin relation med 13 år yngre pojkvännen Simon Sköld.

”Tänk va. Alla som tyckte, hade åsikter, kraxade som olyckskorpar, dömde ut. För 13 års åldersskillnad. Åt ”fel” håll. Nu drygt fem år senare står vi starkare än någonsin”, skriver Camilla.

Nu ger sig Nour El Refai in i kommentarsfältet – med en rejäl pik till pojkvännen Henrik Schyffert.

”Jag tycker det är för jävligt med åldersskillnad!”, skriver Nour, varpå Camilla Läckberg svarar:

”Ja usch! Lite äckligt faktiskt!”.

FOTO: W. JÅMA NAINA HELEN/Aftonbladet/TT, Olle Sporrong/EXP/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…