Nour El Refais oro – efter Henrik Schyfferts nya hälsobesked

Henrik Schyffert & Nour El Refai

Nour El Refai och Henrik Schyffert har varit ett par i åtta år.
I podden Nours poddelipodd - och Henrik ger Henrik nu uppdateringar om sin hälsa som får Nour att bli orolig.
– Det här är ganska jobbig information, säger Nour.

De folkkära komikerna Henrik Schyffert och Nour El Refai har varit ett par i många år och i början av 2019 fick de även deras första gemensamma son Sami. Under deras åtta år som par har komikerna levt som särbos, men i deras senaste avsnitt av podcasten Nours poddelipodd - och Henrik avslöjade de plötsligt att de nu bestämt sig för att ta steget att flytta ihop.

– Vi ska flytta ihop, det kan vi väl erkänna. Det är en stor grej, sa Henrik då.

Men i senaste avsnittet av podden kom Henrik med lite mindre roliga nyheter. Nu berättar han om sitt nya hälsobesked som får Nour att bli minst sagt orolig.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Henrik Schyfferts nya hälsobesked: "Tyvärr inge vidare"

Stefan Odelberg avslöjar sitt galna festliv

Henrik har nämligen varit hos doktorn för att kolla sina värden, och i podden berättar han att det inte riktigt ser ut att gå åt rätt håll.

– Jag sitter och fingrar på en present jag ska ge till dig. Jag har ju min årliga medicinska koll varje år och nu hade jag den förra veckan. Då gör man alla prover och kollar hjärtat och blodprover och om man har cancer i prostatan och sådär, och det ser tyvärr inge vidare ut för mig, säger han innan han fortsätter:

– Jag har ju sämre värden i år än vad jag hade året innan och också sämre än året innan dess. Det är inget livsfarligt så, utan det är bara lite sämre.

Nour El Refais oro efter Henriks hälsobesked

Och Henriks ord får Nour att bli upprörd.

– Varför läser du upp det här offentligt för mig? Det här är ganska jobbig information. Vad håller du på med? Jag mår skit nu bara så du vet. Det här är en jättetråkigt present, säger hon efter Henriks avslöjande.

Och snabbt försöker han då att komma till poängen. Det hela skulle nämligen leda till ett skämt, och i podden förklarar han det hela.

Henrik hade nämligen läst om en vibrator som är gjord i glas, och tanken med vibratorn var att man skulle använda den som en urna för ens tidigare makes aska. I produktbeskrivningen stod det att man ska lägga sin älskades aska där för att hålla kvar intimiteten med personen trots att hen inte är i liv.

– Då kan du tänka på mig när du använder den tänkte jag! Jag tror att jag klarar mig i ett år till för så dåliga värden var det inte, men vi kan väl tänka på det framåt?, säger han skrattandes efter att han berättat.

Men när han sedan ser att Nour inte tycker det är lika roande som han själv lägger han till:

– Kom igen det är ett skämt det här!

Men Nour är fast besluten om att det inte är kul.

– Jag vill att vi ska bli gamla tillsammans. Varför kunde du inte göra det här skämtet utan att säga att du var och kollade dina värden och att det inte såg bra? Jättedeppigt är det, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Sofia Wistam om sorgen över dottern Sindy Rahms narkolepsi

LÄS OCKSÅ: Greta Thunberg slår tillbaka mot kinesiska vikthånet

SENASTE NYTT!