Nour El Refais gravidlycka – väntar barn med Henrik Schyffert: ”Otroligt”

Nour el Refai väntar barn med Henrik Schyffert.
Komikern Nour el Refai är gravid med sitt första barn, som hon väntar med kärleken Henrik Schyffert. På Instagram delar hon den stora nyheten, och visar samtidigt upp gravidmagen i femte månaden.
Annons

Komikerna Nour El Refai, 33, och Henrik Schyffert, 51, har varit ett par sedan 2015. Nu väntar de sitt första barn tillsammans.

Det är på Instagram som Nour El Refai gör gravidavslöjandet genom att dela en bild där hon står och tittar ner på gravidmagen och ler. Till bilden skriver hon: ”Presenterar stolt min femmånadersbula!”.

Annons

Pappa Henrik har även han delat Nours inlägg på sin egen Instagram, och nu strömmar grattis-hälsningar in från parets vänner, följare och fans.

Annons

”Men huuuur sjukt?!?! GRATTIS. Kommer bli världens gulligaste bebbe”, skriver en.

”Stort grattis! Holy moly vad ungen er kommer få ett långt och vackert liv med er två fina som föräldrar”, skriver en annan.

Tvingades sjukskrivas

Nour El Refai skulle ha medverkat i den kommande uppsättningen av teaterpjäsen Kung Lear, som sätts upp på Romateatern på Gotland i sommar. Men för bara ett några dagar sedan meddelade produktionens konstnärlige ledare, Stefan Marling, att Nour tvingats ställa in sin medverkan, vilket Gotlands allehanda var först att rapportera om.

Annons

I ett inlägg på Instagram kommenterade komikern själv avhoppet:

”Ingen är ledsnare än jag över att min medverkan i Kung Lear måste ställas in. Jag kan inte vara med därför att jag är sjuk. På vilket sätt är privat, men jag är helt enkelt för sjuk för att jobba och har accepterat att jag måste sjukskrivas”, skrev hon och fortsatte:

”Det är en stor ångest att behöva ställa in. Ni kan lita på att det inte är något som sker lättvindigt. Jag är inte döende, ingen behöver oroa sig det minsta! Jag får hjälp från världens bästa sjukvård”.

”Ett fruktansvärt sjukdomstillstånd”

När graviditeten nu är avslöjad berättar Nour El Refai  att graviditetens första månader inte har varit en dans på rosor.

Annons

”Otroligt nog växer magen trots att jag kräkts så pass att jag blivit uttorkad och undernärd och är stammis på akuten för dropp. Hyperemesis är ett fruktansvärt sjukdomstillstånd men sen första ultraljudet och den svartvita bilden är jag vansinnigt förälskad i min bebis och det hjälper mig att orka även om jag kommer behöva va sjuk fram till förlossning. Nu vet ni! Men säg inget! Ska berätta för Henrik ikväll. Det är han som är pappan!”, skriver hon.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…