Nour El Refais gravidavslöjande – stora misstaget: “Jättetråkigt”

Henrik Schyffert och Nour El Refai.

Komikerparet Nour El Refai och Henrik Schyffert har en son tillsammans.
Nu avslöjar Nour någonting i parets podcast som involverar ett graviditetstest.
– Jättetråkigt, säger hon.
1:20

Efter reklamen: Här är de första ledtrådarna på deltagarna i Masked Singer Sverige 2022

(1:20)

Nour El Refai, 34, är en av Sveriges mest folkkära personer. Karriären började som en frispråkig komiker, vilket gjorde henne vida omtyckt av svenska folket.

Därefter har det kommit både programledar- och skådespelaruppdrag. Bland annat i kollegan Felix Herngrens, 55, och Clara Herngrens, 48, populära dramaserie Bonusfamiljen.

Nog är hon tacksam för tiden i branschen, det var nämligen så hon träffade kärleken Henrik Schyffert, 54, som också är pappa till sonen Sami, 2.

Arons kärleksfulla hyllning till Jasmine – starka orden inför alla

Nour El Refais och Henrik Schyfferts kärleksresa

Henrik och Nour är alltså båda aktiva i underhållningsbranschen som komiker och programledare.

Idag vet vi att paret höll relationen hemlig under de fyra första åren tillsammans, men vintern vid årskiftet 2014 och 2015 kunde Hänt Extra äntligen avslöja att de två är ett par.

– Alla i branschen har känt till det sedan i somras, sa en källa till tidningen då.

Henrik har dessutom två barn från ett tidigare förhållande. Nour har en fin relation till bonussönerna Janne och Ove.

Henrik Schyffert och Nour El Refai stod på scenen tillsammans som programledare för konserten Hela Sverige skramlar, till förmån för människor på flykt, år 2015.

Henrik Schyffert och Nour El Refai stod på scenen tillsammans som programledare för konserten Hela Sverige skramlar, till förmån för människor på flykt, år 2015.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Blir det en säsong 3 av Masked Singer Sverige? – David Hellenius svarar

Se klippet här!

Nour El Refais gravidavslöjande – stora misstaget: “Jättetråkigt”

Tillsammans driver paret podcasten Nours Poddelipodd och Henrik och där avslöjar Nour nu ett stort missförstånd mellan henne och hennes kompis.

– Jag fick ett sms av en kompis som jag inte har hörts... alltså vi har inte setts på ett tag, livet kommer emellan och så. Då skickar hon i alla fall en bild på ett positivt covid-test och jag svarar ”Shit, jättetråkigt men det är förmodligen inte så farligt”, så inleder Nour avsnittet.

Sedan avslöjar hon det stora misstaget.

– Hon säger då ”nej eller vadå, vad tänker du?” och jag säger bara ”nej men vad synd, men heja dig”. Sedan fortsätter vi lite på den här tråden... och sedan förstår ju jag att... det är ju ett graviditetstest.

Henrik utbrister i ett bubbligt skratt när han inser var Nours anekdot är på väg. Nour är djupt ångerfull.

– Det är ju verkligen en helt inte okej reaktion. Det tog så sex sju sms innan jag insåg och bara ”men förlåt!”, förklarar hon.

– Men det bara känns som om jag har förstört. Det spelar ingen roll vad jag säger för nu är det fuckat. Jag vet själv när man skulle berätta för sina vänner. Man förväntar sig en reaktion som att ingen någonsin har varit gravid innan, säger hon och reflekterar över tiden då hon var gravid med Sami.

– Man vill ha en så orimligt stor reaktion och så väljer man om de ska finnas kvar i sitt liv beroende på hur de reagerar och tänker så ”ja men du var så här måttligt intresserad, du kommer inte få bli gudmor, det kan du ju fetglömma”, avslutar hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!