LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Henrik Schyffert om relationen till Nour El Refai och exfrun: "En klok och ball tjej"

16 maj, 2015 
AvOla Brising
Han tycker det är jätteläskigt att dejta. Därför är Henrik Schyffert glad att han har träffat Nour El Refai.
Annons

I vintras kunde tidningen Hänt Extra avslöja att komikerna Henrik Schyffert, 47, och Nour El Refai, 27, är ett par.

– Alla i branschen har känt till det sedan i somras, sa en källa till tidningen.

Själv har Henrik inte velat kommentera relationen, men då han i mars var med i “Fyllepodden” och Anitha Schulman, 36, tog upp att Nour gått ut och kritiserat den manliga svenska humoreliten hårt sa Henrik att han var en del av den, men är feminist, och tillade sedan:

– Jag kan inte göra mer än att försöka vara på deras sida. Om Nour sedan är nöjd med det får du fråga henne om.

Henrik Schyffert och Nour El Refai är ett par. Foto: Stella Pictures
Henrik Schyffert och Nour El Refai är ett par. Foto: Stella Pictures

Även om han inte vill prata om det öppet är det tydligt att komikern är glad att han har en fast relation med Nour. För i tidningen King berättar Henrik hur jobbigt han tyckte det var att börja dejta igen efter skilsmässan från Bea Uusma Schyffert, 49, som han har barnen Janne, 15, och Ove, 12, med:

Annons

– Läskigt. Jag är jättedålig på sådant där och väldigt blyg när det kommer till allt som inte är jobbrelaterat… Jag kan aldrig bara stå och prata om väder och vind utan trasslar alltid in mig i en massa krångliga diskussioner. “Vad, så din pappa är alkis alltså?” Typ så. Jag har verkligen svårt för det där.

Henrik Schyffert med exfrun Bea. Foto: IBL
Henrik Schyffert med exfrun Bea. Foto: IBL

Fast han är ihop med Nour har Henrik en bra relation med exhustrun Bea:

– Vi bråkar inte. Hon är en smart, duktig, klok och ball tjej. All respekt till henne. Vi har två fantastiska söner ihop. Där tänker jag ofta: “Det där har vi fan fått till.”

Komikern tror att han fyller en viktig funktion och är en bra pappa till barnen. Han försöker att inte vara som sin egen far då han blir arg och skäller på dem, men är inte nöjd med riktigt allt vad gäller sig själv som förälder:

Annons

– Mitt problem är att jag alltid jobbar när barnen är hemma. Det är den stora skammen.

Just nu är Henrik aktuell i showen “Ägd” som han gör med vännen och kollegan Fredrik Lindström, 51. Även deras tidigare föreställning “Ljust och fräscht” och hans egna “The 90’s” fick strålande recensioner och gick för fulla hus. Något som gjort Henrik rik. Han berättar:

– Jag tror jag tog ut något i stil med sex miljoner kronor 2013. Jag tillhör den där enprocentsklicken som tjänar svinmycket med pengar. När jag är ute och turnerar och det går bra och många kommer och tittar, som nu, så är det i princip bara stålar in.

Uppdatering 2016-12-28:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons