Nour El Refais erkännande om förändringen med sonen Sami

Nour el Refai hyllas efter starka orden om sonen Sami.
Komikerparet Nour el Refai och Henrik Schyffert blev i höstas föräldrar till sitt första gemensamma barn som fått namnet Sami.
Nu skriver Nour el Refai om den stora förändringen efter sonens födsel.
”Jag har känt mig vilsen hela mitt liv”, skriver Nour el Refai.
Annons

Det var i slutet av oktober 2019 som komikerna Nour El Refai, 33, och Henrik Schyffert, 51, fick sitt första gemensamma barn. Den lilla pojken har fått namnet Sami. 

Nour och Henrik har valt att inte bo tillsammans utan fortsätter leva som särbos, något som Nour har berättat om tidigare.

Annons
Nour el Refai och pojkvännen Henrik Schyffert har varit ett par i snart fem år.
Nour el Refai och pojkvännen Henrik Schyffert har varit ett par i snart fem år.
Annons
Nour el Refai har senast synts i tv-programmet Landet lyckopiller.
Nour el Refai har senast synts i tv-programmet Landet lyckopiller.

Sedan dess har Nour el Refais Instagram-konto till största delen handlat om hennes nya liv som mamma. Bland annat har hon skrivit flera inlägg om den starka kärleken till sonen.

Trots de många uppdateringarna om Sami har hon hittills inte visat upp hans ansikte. Häromdagen fick Nour el Refai frågan av en följare varför hon inte låter följarna se hur han ser ut.

Svaret från Nour blev att hon vill att Sami själv ska få välja när bilder på honom publiceras och att han har rätt till sin integritet.

Annons

Hjärtan från kändisvänner

Nu har Nour el Refai lagt upp ännu en bild på sig själv med Sami i famnen. I ett känslosamt inlägg skriver hon om bandet till sin son och att hon känner det som att hon hittat hem.

När din lilla hand snurrar in sig i mitt hår och du somnar tryggt så känner jag hur starkt vårt band är. Vartenda nervtråd i mig vill slingra sig runt dig och skydda dig”, skriver Nour el Refai på Instagram.

Hon fortsätter:

Jag har känt mig vilsen hela mitt liv. Fått höra att jag inte hör hemma här. Undrat var min plats är och allt det där som en liten invandrarunge gör så länge den lever. Men ingenting av det där är viktigt längre. Du har dina rötter i mig. Jag är ditt sammanhang, din rot, och det är det starkaste jag nånsin känt. Du stannar mig, stillar mig och jag behöver inget ankare längre. Det räcker att jag får vara ditt.

Annons

De starka orden från Nour el Refai har fått många att lämna hjärtan och kommentarer till bilder. Bland andra lämnar Camilla Läckberg och Carina Berg en hel rad med hjärtan.

Så fint”, skriver Sanna Nielsen.

FOTO: Kevin Chang/TT, Claudio Bresciani/TT, Karin Törnblom/TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…