TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nour El Refai och Henrik Schyfferts bråk inför alla: ”Jätteledsen”

30 sep, 2021 
Lovisa Ström
Nour El Refai & Henrik Schyffert
Nour El Refai och Henrik Schyffert har varit ett par i många år och kilar än idag stadigt.
Men ibland ryker de ihop.
Nu berättar komikerparet om det senaste bråket de hade.
– Jag var så oerhört besviken, säger Nour.
Annons
4 av Sveriges mest framgångsrika filmstjärnorBrand logo
4 av Sveriges mest framgångsrika filmstjärnor

Komikerna Nour El Refai och Henrik Schyffert har varit ett par i åtta år och tillsammans har de sonen Sami. För inte så länge sedan tog de det stora steget att bli sambos och i deras podcast Nours poddelipodd och Henrik har de varit öppna med hur det har varit.

I senaste avsnittet av podden tog de upp en konflikt som uppstått mellan dem, och under samtalets gång bubblade känslorna upp ännu en gång.

– Jag blev jätteledsen, säger Nour.

Nour om uppdraget med gosedjuret Mjau-Britt

Det var under en filminspelning som Nour fick ett gosedjur av en kollega. Gosedjuret var en katt och hette Mjau-britt och kom från en skola i Umeå. Syftet med katten var att den skulle passas runt mellan olika personer och att varje person skulle ta med den på ett äventyr, för att sedan dokumentera händelsen och mejla den till skolan. Nour blev exalterad över uppdraget och hade stora planer för henne och katten. I podden berättar hon hur hon tänkte.

Annons

– Jag planerar ett äventyr för den här katten. Jag tar med katten på parlamentet-inspelning. Den får sitta i panelen och får vara programledare, jag har jättemycket roligt inplanerat. Jag ska träffa massa olika kändiskompisar och katten ska få vara med där, och jag ska också köpa en mysig tröja till katten, säger hon.

Samma dag kommer Nour hem med katten och berättar exalterat om upplägget för Henrik varpå han också blir sugen på att ta med katten på ett äventyr. Sagt och gjort. Dagen efter tar Henrik med sig katten till jobbet och tar flera roliga bilder, men det som hände efter det skulle sedan leda till ett stort bråk mellan paret.

Nours besvikelse efter sveket från Henrik: ”Jätteledsen”

Det som Nour hade planerat blev aldrig av. Varför? Jo, för att efter Henriks äventyr missade han att ta hem katten igen – något som gjorde Nour väldigt ledsen.

– Så arg som du blev då, börjar Henrik berätta i podden innan Nour avbryter:

Annons

– Men säg som det var nu. Blev jag arg Henrik eller blev jag jättejätteledsen?

– Om du var ledsen eller arg får du avgöra, men jag tyckte att det kändes argt, svarar han då varpå Nour berättar:

– Jag var jättejätteledsen. Jag var så oerhört besviken på dig.

Efter konfrontationen bad Henrik om ursäkt för sin miss och förklarade att han inte förstod att han skulle ta hem katten igen. Något som Nour inte köper.

– Jag har ju sagt allt detta till dig. Jag skulle göra en kul grej som var min grej och den tog du ifrån mig. Det är once in a lifetime att man får en sån här katt i knäet, säger hon.

Annons