LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Därför bröt Henrik Schyffert och flickvännen Nour – syns inte längre

14 nov, 2023 
Nour El Refai och Henrik Schyffert
I Nours Poddelipodd. Och Henrik fick vi varje vecka höra Nour El Refai och Henrik Schyffert dela med sig av sina tankar och sin vardag.
Men varför försvann podcasten plötsligt? Och varför får vi aldrig se deras barn? Här är sanningen bakom parets tystnad!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här överraskas Pernilla av Christian med en sexpresent: ”Jag blir sugen”Brand logo
Här överraskas Pernilla av Christian med en sexpresent: ”Jag blir sugen”

Det dröjde lång tid innan Nour El Refai, 36, och Henrik Schyffert, 55, gick ut med att de är ett par. I flera år var det endast deras närmsta krets som visste om detta. Och många människor höjde nog på ögonbrynen när nyheten offentliggjordes, inte bara för att de båda är komiker och verksamma inom samma bransch, utan också för att det skiljer nästan 20 år mellan dem.

– I över två år var det ingen som visste något. Det var kul. Vi sågs på olika destinationer i världen, sa Nour om relationen när hon gästade podcasten I podcasten Raw comedy häromåret.

Trots att Nour och Henrik är två av Sveriges mest folkkära komiker och skådespelare hör vi inte speciellt mycket från dem. Hur kommer det sig egentligen? Hänt reder ut!

Annons

Vill inte visa upp sonen Sami – Nour El Refai om beslutet med Henrik

Både Henrik Schyffert eller Nour El Refai är restriktiva med vad de delar med sig av i sociala medier. I Nours flöde på Instagram hittar vi mest inlägg om hennes jobb och kommande föreställningar, men då och då lägger hon upp bilder från sin vardag. Hon har dock tagit ett aktivt beslut att inte visa sonen Sami, 4, som alltså är Nour och Henriks gemensamma barn.

”Mitt barn har rätt till sin integritet och väljer själv när han är stor nog om och när han vill publicera bilder på sig själv”, skrev Nour som svar till en nyfiken följare.

Inte heller Henrik har lagt upp någon ansiktsbild på Sami så beslutet att inte visa upp honom i offentligheten verkar onekligen vara något som de är överens om.

Därför lades Nour El Refai och Henrik Schyffert ner populära podcasten

Det är dock inte bara via Instagram som fansen har kunnat följa komikerparet. Tidigare hade de en podcast ihop med titeln Nours Poddelipodd. Och Henrik. där vi varje vecka fick en inblick i deras liv ihop. Men i somras lades podden plötsligt ner.

Annons

”Vi valde att efter 122 avsnitt avsluta podden. Nour och Henrik har många andra åtaganden som tar deras tid”, berättade poddansvarig Jonas Kahnlund för Hänt då.

För Damernas Värld har Nour El Refai berättat mer om beslutet med Henrik Schyffert.

– Av den tråkiga anledningen att vi inte fick ihop tiden. Det var skitkul att göra podden, och det funkade bra när det var pandemi och vi var föräldralediga och sånt. Nu ska vi båda ut och göra shower, då går det inte att få till den varje vecka, sa hon till tidningen då.

Det verkar helt enkelt som att Nour och Henrik har mycket på sitt bord just nu och att det är därför vi inte hör från dem lika mycket och ofta längre. Däremot ser de mer av varandra numera – eftersom de har blivit sambor efter alla år ihop!

FOTO: ORRE PONTUS/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Annons