LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nour El Refai bekräftar – därför avslutade hon och Henrik podcasten

21 aug, 2023 
Simon Lundh
Henrik Shyffert och Nour El Refai
Nour El Refai och Henrik Schyffert är inte bara att par.
Tidigare hade de även en podd ihop.
Nu berättar Nour om varför den lades ner.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Claes Malmberg ny programledare – besvikelsen över deltagarnaBrand logo
Claes Malmberg ny programledare – besvikelsen över deltagarna

Nour El Refai, 35, och hennes sambo Henrik Schyffert, 55, har varit ett par sedan 2013 och har tillsammans sonen Sami. Henrik har öven barnen Janne och Ove får ett tidigare förhållande.

Paret har även tillsammans släppt podden Nour poddelipodd. Och Henrik. En podcast som nyligen tyvärr fick lades ner.

Då berättade Jonas Kahnlund, poddansvarig samt innehållsstrateg och producent på All Things Live för Hänt att podden hade lagts ner.

”Vi valde att efter 122 avsnitt avsluta podden. Nour och Henrik har många andra åtaganden som tar deras tid.”, skriver Jonas då i ett mejl till Hänt.

Därför lades podden ner enligt Nour El Refai

I en intervju med Damernas Värld berättar Nour också om det tråkiga beskedet till att podden till varför podden lades ner.

– Av den tråkiga anledningen att vi inte fick ihop tiden. Det var skitkul att göra podden, och det funkade bra när det var pandemi och vi var föräldralediga och sånt. Nu ska vi båda ut och göra shower, då går det inte att få till den varje vecka, sa hon i intervjun.

Annons

Bekräftade flyttplanerna tillsammans i podden

I podden som hade sitt sista avsnitt den 26 april har Nour och Henrik tidigare berättar om både sitt arbetsliv och sitt privatliv. Där de har pratat om vad som händer bakom kulisserna i deras liv. Bland annat avslöjade de för första gången om att de tog steget och flyttade ihop efter att tidigare ha bott som särbos.

– Vi ska flytta ihop, det kan vi väl erkänna. Det är en stor grej, sa Henrik då i ett avsnitt.

Han förtydligade då att de har bott tillsammans men inte haft en gemensam bostad. Men tillslut kom de till den punkten att det blev för omständigt att flytta emellan.

– När man är särbor så har folk trott att du bott med bebis och sedan bor jag med bebis men det har ju varit att vi bott tillsammans hela tiden fast i olika lådor, sa Henrik då.

Podden hade funnits i tre år innan den i april fick läggas ner.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons