Artikeln innehåller reklamlänkar

Nora Oskarsson om ångesten efter inspelningen av Ex on the beach

Nora Oskarsson berättar om inspelningarna av nya säsongen av Ex on the beach på DPlay

Nora Oskarsson är en av deltagarna i nya säsongen av Ex on the beach. För Hänt avslöjar hon hur dåligt hon mådde under inspelningarna och att det är mycket hon ångrar.

Ex on the beach är realityserien på Dplay där åtta singlar reser till en paradisö för en partysemester. Men när deras ex dyker upp i huset sätts tillvaron på sin spets. Exen river upp gamla sår och deltagarna måste hantera sina känslor när svartsjuka, rivaliteter och nya romanser uppstår.

Under våren sänds den sjätte säsongen av programmet och där kommer tittarna bland annat få lära känna Nora Oskarsson, 22, från Göteborg. När Hänt träffar henne på pressträffen av programmet berättar hon att vissa av förväntningarna hon hade på inspelningarna inte alls stämde överens med hur det faktiskt var.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

– Jag trodde inte jag skulle få så nära band med alla, utan jag tänkte att jag skulle komma in där och fucka ur liksom. Men sedan efter ett kände jag, men jag bryr mig om de här människorna, de betyder jättemycket för mig, säger Nora.

22-åringen beskriver inspelningarna och allt festande som det roligaste hon någonsin gjort, men samtidigt som det jobbigaste.

– Det har varit så jävla roligt. The time of my life. Men det har också varit sjukt psykiskt påfrestande. Jag har mått riktigt dåligt där inne, avslöjar Nora.

Anledningen till måendet visar sig ha att göra med att hon hamnat i centrum för det mesta av dramat under säsongen – vilket tittarna kommer kunna se.

– Jag har ju varit i väldigt mycket drama. Jag har nog varit i mest drama den här säsongen. Jag tar nog hem rollen som årets drama queen och årets lipsill. Jag är väldigt känslig. Jag skriker och sedan så gråter jag, förklarar Nora för Hänt och lägger till:

– Det är ganska psykiskt påfrestande att vara instängd i ett hus och inte kunna gå iväg om man blir arg.

”Ångrar mycket”

Nora beskriver att det var psykiskt påfrestande att vara instängd i ett hus med tanke på att det inte gick att gå iväg när hon blev arg. Hon menar dock att hon blev förvånad över sitt eget beteende under inspelningarna.

– När jag väl blir arg så blir jag jättearg. Jag trodde inte att jag skulle bli arg nästan varje dag inne i huset som jag blev, så jag blev lite chockad. Ja, alltså jag håller ju inte tillbaka mina känslor, säger Nora.

Det är svårt att sätta fingret på vad som triggade igång Nora inne i huset, hon menar att det nog var allt möjligt och att det förvärrades med alkohol.

– Jag är väldigt impulsiv annars också, men när jag dricker alkohol, då är jag extra impulsiv, säger Nora och fortsätter:

– Det är faktiskt ganska mycket jag ångrar.

Realityprofilen erkänner också att det känns väldigt nervöst inför programmet.

– Jag tror att jag kommer provocera många av tittarna med mina åsikter och vissa saker jag gör, säger Nora.

Nora känner sig inte alls förberedd på att få åsikter från tittarna kastade på sig, men menar att det är jättekul om tittarna gillar henne – gör de inte det så är hon rätt obrydd.

Ex on the beach sänds torsdagar och söndagar på Dplay.

LÄS MER: Diana Baban om händelsen i Ex on the Beach: ”En panikångestattack”

LÄS MER: Efter uppbrottet – EOTB-Pontus Brodins stora oro under inspelningen

FOTO: Dplay

FRÅN FÖRSTASIDAN