TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Efter uppbrottet – EOTB-Pontus Brodins stora oro under inspelningen

07 mar, 2019 
AvSarah Mansouri
Pontus Brodin avslöjar att om exet Emma Hellström kommit in i Ex on the beach hade han lämnat huset.
Ex on the beach är programmet där deltagarna får möta gamla ex – och vilka ex som dyker upp är en överraskning. Pontus Brodin medverkar i den nya säsongen och avslöjar att han hade lämnat huset om exet Emma Hellström kommit in.
Annons

Förra året fick tittarna lära känna Pontus Brodin, 23, när han medverkade i realityserien Are you the one på TV3. Nu är han aktuell i en ny dokusåpa – då han är en av deltagarna i nya säsongen av Ex on the beach på Dplay, programmet som går ut på att åtta singlar reser till en paradisö för en partysemester i värmen.

Deltagarnas ex dyker upp en efter en och det blir ofta drama i huset när exen river upp gamla sår. Gänget brukar få kämpa med att hantera sina känslor när svartsjuka, rivaliteter och nya romanser uppstår.

Även fast Pontus Brodin menar att det var en väldigt kul upplevelse att vara med i Ex on the beach, så var det nervöst på plats då han inte visste vilka av sina ex han kunde vänta sig att få träffa i huset.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Alltså med mina ex, det är det en riktig Gott och blandat-påse, det som jag hatar är lakrits och det som jag älskar är jordgubb. Jag har ju massor olika, så att där inne gick man ju och bara bet sig på naglarna för varje gång man ske ner på stranden och hämta ett ex du vet, fy fan vad nervös man var, säger Pontus.

Annons

”Inte slutat bra”

Tv-profilen avslöjar att det finns några ex som förmodligen hade gjort att han lämnat inspelningarna om de kom in.

– Ja, jag har några sådana som jag absolut inte skulle kunna vara i samma hus som, säger Pontus och fortsätter:

– Men ena var och spelade in Paradise Hotel.

Ex-flickvännen han pratar om är Emma Hellström, 25, som checkade in på hotellet i Mexiko för andra gången ungefär i samma veva som Ex on the beach-inspelningarna drog igång på den karibiska paradisön Anguilla.

– Det var ganska färskt, men liksom vi är inte vänner idag så skulle vi, eller skulle hon komma in dit så hade det nog inte slutat bra, berättar Pontus.

Men han lekte ändå med tanken om att Emma kanske skulle komma in som ett ex ändå.

– Jag var ändå nervös, jag bara “tänk om”, liksom. Men nej, hon kom inte.

Innan hon träffade Pontus var Emma Hellström tillsammans med Smail Alihodzic, 28, som hon träffade under inspelningarna av Paradise Hotel 2017. Paret gick skilda vägar förra våren och några månader senare bekräftade Emma att hon mött kärleken i Pontus Brodin.

Ex on the beach sänds torsdagar och söndagar på Dplay med premiär 28 mars.

FOTO: TT/Eero Hannukainen

Annons