Diana Baban om händelsen i Ex on the Beach: ”En panikångestattack”

Diana Babans tuffa tid i Ex on the beach

En händelse i kvällens Ex on the Beach beskriver Diana Baban som den värsta under programmet. Det gjorde att hon fick sin första panikångestattack, och fick stöd av produktionen.

I höstens omgång av dokusåpan Ex on the Beach har det varit en tydlig gruppering bland tjejerna i huset. Tv-tittarna har kunnat se en hel del bråk mellan flera av deltagarna, och en som ofta är inblandad är Diana Baban.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

Hon känner sig både utstött och motarbetad av de andra tjejerna och hänger därför mer med killarna inne i huset. Någon som hon själv beskriver som sin trygga punkt är Andrijano ”Adinatoor” Mijanovic. Men situationen blir snabbt annorlunda när hans ex-flickvän Anna-Lisa Herascu kliver in i huset.

Men den redan jobbiga situationen blir värre för Diana i kvällens avsnitt av Ex on the Beach. En av hennes följare har frågat vilken av händelserna som har varit jobbigast i årets säsong, och nu svarar hon på frågan på sin Instagram story.

Den är den som kommer visas på tv på söndag. För mig var det droppen. Jag hade gått flera veckor och mått dåligt, tagit skit och aldrig riktigt brutit ihop. Haft A (Adinatoor) som min trygga punkt under hela tiden osv. Ni kommer se att jag springer ut och det är faktiskt första gången jag får en riktig panikångestattack”, förklarar Diana och fortsätter:

En i produktionen fick sitta med mig i 30 min och hjälpa mig att andas. Efter det så gjorde jag världens förstördaste synk. Man ser verkligen på mig att jag är helt jävla utmattad.

Hon förklarar också varför hon reagerade som hon gjorde.

”Varför jag reagera som jag gjorde var pga grejer som jag öppna upp mig om till han, det är sällan jag litar på människor och det är sällan jag öppnar upp mig. Jag kände mig otroligt jävla dum bara.”

Ex on the Beach sänds på Kanal 11 och Dplay torsdagar och söndagar.

LÄS MER: Alex D’rosso om relationen till Sara Bolay efter Ex on the Beach

LÄS MER: Triangeldramat i Ex on the Beach: ”Väntade mig ett frieri”

FOTO: IBL, Instagram