Nora i tårar efter bråket med Sara i EOTB: ”Attackerade mig!”

Nora i Ex on the beach

Känslostormarna och dramat eskalerar i kvällens avsnitt av Ex on the beach. Det är när tjejerna måste välja vem av killarna som ska tvingas lämna huset som Nora Oskarsson ryker ihop ordentligt med Sara Gustafsson.

Vårens säsong av realityserien Ex on the beach är igång på Dplay. Tittarna har fått ta del av en hel del känslostormar då det redan varit mycket bråk och skrik mellan deltagarna.

I kvällens avsnitt tvingas någon för första gången lämna programmet den här säsongen. Det är tjejerna som måste välja om de ska skicka hem Christian Svengard eller Oskar Meggerle.

– Jag är riktigt frustrerad, jag är ledsen, jag är arg, säger Christian efter beskedet.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Samtidigt försöker tjejerna komma överens om vem de vill ha kvar, vilket blir väldigt känslosamt. Flera blir tårögda och tycker att valet är otroligt tufft. En av dem är Nora Oskarsson, 22.

– Innan för mig så har det varit väldigt uppenbart att jag skulle välja Oskar, men idag så har jag verkligen sett Christians äkta sidor, då vill jag ha kvar Christian, säger Nora med tårar i ögonen.

Kaoset som utbryter i Ex on the beach

Diskussionen tjejerna emellan eskalerar fort, då hälften vill ha kvar Christian och den andra hälften Oskar. Det hettar framför allt till mellan Nora och Sara Gustafsson, 26, som hellre vill ha kvar Oskar.

Plötsligt tappar Nora tålamodet och börjar skrika på Sara efter att hon sagt att Oskar är hennes bästa vän.

– Men då får han vara det, har jag sagt någonting om det? Jag har inte sagt något om det! Så håll käften Sara! Du är 26 år gammal gå och skaffa barn och gift dig, håll käften!, skriker Nora.

De andra tjejerna försöker att avbryta bråket, men det leder bara till att det intensifieras ännu mer när även Sara börjar skrika. Då får de andra försöka dela på Sara och Nora, som känner det som att alla är emot henne.

– Sara attackerade mig, jag sa några dumma ord till henne och hon sa dumma ord tillbaka men tjejerna hörde tydligen bara de dumma orden jag sa och då blev det bara kaos. Alla gick emot mig, säger Nora gråtandes och fortsätter:

– Jag vill ha kvar Christian, hon vill ha kvar Oskar och då tyckte hon att jag gick emot tjejerna när det egentligen inte handlade om det. Det handlade om att jag hade kommit Christian närmare idag och jag vill lära känna han bättre och då tog hon det personligt, hon attackerade mig och då gick jag tillbaka tio gånger värre.

Efter bråket är Sara beslutsam – hon kommer aldrig förlåta Nora.

– Hon uttryckte sig med ord som jag aldrig skulle säga till en annan tjej någonsin och det tar jag jävligt seriöst. Det kommer krävas jävligt mycket för att vi ska bli kompisar igen, säger Sara.

Efter mycket om och men landar det slutligen i att det blir Christian som får lämna gruppen.

Ex on the beach sänds torsdagar och söndagar på Dplay.

LÄS MER: EOTB-Sara i tårar efter bråket med Pontus: ”Vill inte höra”

LÄS MER: Julia Markham och Niklas Åkerlunds romans efter Ex on the Beach

FOTO: Dplay