Artikeln innehåller reklamlänkar

Julia Markham och Niklas Åkerlunds romans efter Ex on the Beach

Sanningen om Julia Markham och niklas Åkerlunds relation efter ex on the beach

Julia Markham och Niklas Åkerlund har setts en hel del ihop efter att inspelningarna av årets säsong av Ex on the Beach avslutats. Efter frågor från både fans och tittare berättar Julia och Niklas nu i en video på Youtube hur deras relation ser ut idag. ”Vi dejtar”, säger Julia i videon.

Julia Markham och Niklas Åkerlund medverkar båda i årets säsong av Ex on the Beach på Dplay. I ett av säsongens första avsnitt kunde tittarna se att Julia fick gå på dejt med en valfri kille inne i huset och hon valde då att ta med sig Niklas. Men under dejten uppstod inget större intresse från någon av deltagarna.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Efter programmet har Julia Markham och Niklas Åkerlund setts en hel del ihop. Var och varannan dag dyker de upp på varandras Instagram och Instagram stories. Nu spekulerar tittarna i om deltagarna fått upp ögonen för varandra efter inspelningarna.

I en Youtube-video förklarar Julia Markham och Niklas Åkerlund hur deras relation ser ut idag.

”Är ni tillsammans idag?”, undrar en tittare och Niklas svarar:

– Det beror på hur man ser på saker och ting här i livet.

Julia förklarar att de umgås med varandra i princip varje dag och att de trivs bra ihop.

– Så det kan vi väl säga. Vi umgås nu, vi är bästa vänner, vi har sex, vi har superkul. Man skulle kunna säga att vi dejtar, säger Julia och fortsätter:

– Det känns verkligen superbra.

Om framtiden ihop

En annan nyfiken tittare undrar om Julia ser en framtid ihop med Niklas.

– Det är typiskt mig att automatiskt tänka lite i de banorna. Nu när man går in i ett förhållande i vår ålder går man inte bara och blir tillsammans utan att tänka: hade det här funkat i längden? Är det här någon jag hade kunnat skaffa familj med, liksom bygga en framtid, svarar Julia i videon.

Julia Markham har varit med i Ex on the Beach tidigare, i säsongen 2017. Där träffade hon dåvarande pojkvännen Robin Johansson. Men relationen fick ett slut i augusti 2018.

– Robin kommer alltid vara lite känsligt. Vi har gjort så mycket. Men jag umgås helst inte med honom för vi har sårat varandra väldigt mycket. Allting är väldigt, väldigt upprivet. Men jag diggar ju honom som person. Jag önskar bara att vi inte hade gått och blivit tillsammans och krockat så hårt, berättade Julia Markham för Hänt under pressträffen för årets säsong av Ex on The Beach.

LÄS MER: EOTB-Julia Markham avslöjar: Så är relationen med Robin idag

LÄS MER: Dplays svar efter romansryktet i Ex on the beach: ”Roligt”

FOTO: Dplay

FRÅN FÖRSTASIDAN