Artikeln innehåller reklamlänkar

EOTB-Julia Markham avslöjar: Så är relationen med Robin idag

Julia Markham är aktuell i en ny säsong i Ex on the beach på Kanal 5 och berättar om relationen med exet Robin Johansson idag

Robin Johansson och Julia Markham blev ett par efter att de båda medverkade i Ex on the beach. Nu är Julia tillbaka i realityserien efter uppbrottet – och avslöjar för Hänt om hur relationen med exet är idag.

Julia Markham, 23, är en av deltagarna i den senaste säsongen av Ex on the beach på Dplay. Men det är inte första gången som hon syns med i realityserien – Julia medverkade nämligen i programmet 2017. För Hänt berättar Julia att hon är tillbaka för att det var en kul upplevelse som hon vill göra om – nu med mer självsäkerhet.

– Jag har ju tyckt att det var kul. Jag älskade teamet, gruppen däremot i min förra säsong tyckte jag inte om. Jag tyckte att många var dumma och jag tyckte att jag ofta var tvungen att försvara mig, men jag kanske inte hade vuxit in tillräckligt i mina skor för att vara med i den säsongen ändå, men nu har jag blivit mer säker i mig själv, säger Julia.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

När Julia Markham medverkade i Ex on the beach för två år sedan träffade hon Robin Johansson, 25. När de kom tillbaka till Sverige blev de ett par och hade en rätt intensiv relation, där de bland annat startade en Youtube-kanal och där Julia tatuerade in Robins initialer på benet. Men efter att båda kallat förhållandet destruktivt och eftersom de mådde dåligt överlevde inte kärleksrelationen.

När Hänt träffar Julia på pressträffen för Ex on the beach berättar hon att uppbrottet från Robin fortfarande är färskt i minnet.

– Vi gjorde slut i augusti, så det är ändå ganska färskt. Så det var väl lite problematiskt har jag för mig när jag skulle söka hit. Men det löste sig, säger Julia Markam.

”Kommer alltid vara känsligt”

Hon berättar att relationen till Robin är bra idag, vilket hon menar känns skönt och att de fortfarande är vänner. Däremot umgås de inte med varandra.

– Robin kommer alltid vara lite känsligt. Vi har gjort så mycket. Men jag umgås helst inte med honom för vi har sårat varandra väldigt mycket. Allting är väldigt, väldigt upprivet. Men jag diggar ju honom som person. Jag önskar bara att vi inte hade gått och blivit tillsammans och krockat så hårt, säger Julia Markham till Hänt.

Nu verkar det dock som att tv-profilen funnit kärleken på nytt. Julia hintar om att hon träffat en ny kärlek i programmet och att hennes relationsstatus just nu skulle beskrivas som komplicerad. Mer än så avslöjar inte Julia om den hemliga romansen, men det är honom hon beskriver på frågan om vad hon letar efter hos en partner.

– Då beskriver jag i så fall killen jag träffar nu. Han är väldigt trygg och vuxen, säger Julia.

LÄS MER: Efter uppbrottet – EOTB-Pontus Brodins stora oro under inspelningen

LÄS MER: Erbjudande: 25% rabatt på svenska kändisarnas favoritmärke Corlin Eyewear

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN