Dplays svar efter romansryktet i Ex on the beach: ”Roligt”

NIklas och Julia i Ex on the beach

Just nu rullar vårens säsong av Ex on the beach på Dplay. Bara några avsnitt in har det uppstått mycket drama och vissa av deltagarna verkar ha funnit varandra snabbt. En av årets deltagare är Julia Markham och efter att hon lagt upp en kryptisk bild på Instagram undrar nu följarna om hon och Niklas Åkerlund är ett par.

Vårens säsong av realityserien Ex on the beach är tillbaka på Dplay och efter bara några avsnitt har tittarna redan fått ta del av en del dramatik och känslostormar.

Pontus Brodin, 23, och Sara Gustafsson, 26, fann varandra redan första kvällen. Men efter att både en ny tjej och två nya killar hunnit ansluta till gruppen har Sara och Pontus haft sina konflikter. Huruvida relationen mellan de två utvecklas under programmets gång och hur relationen är idag är ännu okänt.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

När Hänt träffade Pontus på pressträffen för Ex on the beach innan programmet började sändas, berättade han om sina förväntningar på inspelningarna innan han kom dit.

– Jag kom med förväntningarna om att jag skulle träffa ett gäng dårar, bara typ hata på folk och du vet så här. Men jag kom ju inte dit med förväntningarna om att jag skulle bli kär och att festa nästan varje kväll, det hade jag inte heller tänkt mig, sa Pontus utan att avslöja vem den nya kärleken är.

Sara Gustafsson insåg i sin tur att det blev mycket mer drama än vad hon trodde att det skulle bli, men också mer kärlek än hon förväntat sig.

– Det var mer drama. Jag trodde absolut inte att jag skulle vara med i något drama och mer kärlek, mer kärlek än vad jag trodde jag skulle vara i, sa Sara till Hänt på pressträffen och beskrev senare hur hennes drömkille ser ut:

– Gillar yngre killar, gärna lite modelldrag, vackra människor tycker jag om. Helst blonda.

Niklas Åkerlunds svar frågan om civilstatus

Några som ännu inte skapat särskilt mycket drama eller uppmärksamhet kring sig är Niklas Åkerlund, 24, och Julia Markham, 23. Sett utifrån programmet har de ännu inte hamnat i en kärleksbubbla med någon. Däremot fick Niklas och Julia gå på en dejt där de åkte bananbåt och hade picknick på stranden.

Nyligen la Julia upp en bild på Instagram från dejten med Niklas där hon bara skrivit:

Ni som vet ni vet..”.

Det kryptiska inlägget har nu fått följarna att undra om Julia Markham och Niklas Åkerlund är ett par.

”Att ni är tillsammans?”, skriver en följare och en annan undrar också:

”Är ni tillsammans idag?”

När Hänt träffade Julia och Niklas på pressträffen hintade de båda om att de träffat kärleken på nytt i programmet. Julia sa då att hennes relationsstatus skulle beskrivas som komplicerad. Hon ville inte avslöja vem det var, men beskrev honom på frågan om vad hon letar efter hos en partner.

– Då beskriver jag i så fall killen jag träffar nu. Han är väldigt trygg och vuxen, sa Julia.

Niklas berättade att han kommit ur ett förhållande strax innan inspelningarna av Ex on the beach, men att han alltså har träffat någon på nytt sedan dess.

– Jag dejtar en tjej, sa Niklas och utan att avslöja vem det var hintade han:

– Det kommer ni få se.

Men än så länge får vi vänta på tills vi får veta mer om vilka de hemliga romanserna är.

”Det är såklart alltid roligt att det finns ett så stort intresse och nyfikenhet för vilka deltagare som kan tänkas vara ihop med vem efter inspelningen av Ex on the beach, men relationsstatus kommenterar vi inte”, skriver Mathilde Albinsson, pressansvarig för Ex on the beach på Dplay i ett meddelande till Hänt.

LÄS MER: Nora Oskarsson om ångesten efter inspelningen av Ex on the beach

LÄS MER: Pontus Brodin avslöjar: Träffade kärleken i Ex on the beach

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT