EOTB-Sara i tårar efter bråket med Pontus: ”Vill inte höra”

Sara Gustafsson i tårar i Ex on the beach efter bråket med Pontus Brodin.

Det är dags för leken Sanning eller paddan i kvällens avsnitt av Ex on the beach på Dplay. Leken urartar fort när Sara Gustafsson ställer en rak fråga till Pontus Brodin och nöjer sig inte alls med svaret.

Vårens säsong av realityserien Ex on the beach är tillbaka på Dplay och efter bara några avsnitt har dramatiken redan tätnat i programmet. Trots att det bara är ett ex som hittills anslutit till gruppen så har det hunnit bli mycket bråk och skrik.

Pontus Brodin, 23, och Sara Gustafsson, 26, fann varandra redan första kvällen. Men efter att både en ny tjej och två killar anslöt sig till gruppen har Sara och Pontus haft sina konflikter. Huruvida relationen mellan dem två utvecklas under programmets gång och hur relationen är idag är ännu okänt.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

När Hänt träffade Pontus på pressträffen för Ex on the beach innan programmet började sändas, berättade han om sina förväntningar på inspelningarna innan han kom dit.

– Jag kom med förväntningarna om att jag skulle träffa ett gäng dårar, bara typ hata på folk och du vet så här. Men jag kom ju inte dit med förväntningarna om att jag skulle bli kär och att festa nästan varje kväll, det hade jag inte heller tänkt mig, sa Pontus utan att avslöja vem den nya kärleken är.

Sara Gustafsson och Pontus Brodins bråk urartar

I kvällens avsnitt av realityserien har det blivit dags för säsongens första ”Sanning eller paddan”, där alla deltagare får ställa frågor helt fritt till vem de vill och få ärliga svar tillbaka. Men väljer någon paddan, så är det surfplattan som ställer en fråga till den personen.

Det blir en del heta diskussioner när frågorna ställs, men det är när det är Pontus tur i leken som ett bråk urartar.

– Jag vet att du är mest attraherad av mig, men vad är det exakt gillar hos mig som person? Vad är det du är attraherad av?, frågar Sara.

– Jag dras till ditt utseende, absolut, svarar Pontus.

Sara ifrågasätter genast svaret och undrar om det alltså bara är ytan han gillar och inte hennes personlighet.

– Du gör mig glad, jag får ett lugn med dig även fast jag har haft helvetesdagar, du gör mig intresserad av dig för att du påminner mycket om mig själv. Vad du har för framtidsvision och allt det här, det vet inte jag för att du och jag inte har snackat om det, försöker Pontus.

Deltagarna talar ut i Ex on the beach

Men Sara är ändå inte nöjd med svaret och frågar om han tycker att hon är charmig eller söt, varpå Pontus tappar tålamodet och säger att han helt enkelt gillar henne. Men inte heller det är bra nog och Sara som blir mer och mer frustrerad.

Diskussionen urartar till att Sara får ett utbrott på Pontus och de andra i gruppen försöker lugna ner henne, men lyckas inte. Istället blandas alla in i grälet och det hela slutar med att Sara springer iväg från gruppen gråtandes. Pontus går motvilligt efter henne och försöker lugnt förklara hur han berättar flera fina saker om hennes personlighet, som hon inte verkade höra under leken.

– Jag vill inte höra att jag ser bra ut!, säger Sara i tårar.

Pontus försöker lugna ner henne och berättar att han gärna vill lära känna henne bättre och att han känner något för henne. Efter mer tårar och skrik från Sara, lugnar hon till slut ner sig och de kramar om varandra.

– Vad Pontus tycker om mig som person, spelar väldigt mycket roll för mig för jag bryr mig inte så mycket om han tycker jag är snygg utan det handlar om vad han tycker om mig som person, förklarar Sara Gustafsson när hon är ensam.

Ex on the beach sänds torsdagar och söndagar på Dplay.

LÄS MER: Dplays svar efter romansryktet i Ex on the beach: ”Roligt”

LÄS MER: Nora Oskarsson om ångesten efter inspelningen av Ex on the beach

FOTO: Dplay