Nina Glimsells svar efter romansryktet med Josef Loco

Nina Glimsell och Josef Loco

TT/Instagram
Efter att Nina Glimsell och Josef Loco synts umgås allt mer ihop har följarna börjat undra ifall det är en romans på gång.
Nu ger Nina sitt svar om vad hon egentligen tycker om tatueraren.
– Jag tycker om honom jättemycket, säger Nina på Youtube.

Tv-profilen Nina Glimsell har under de senate åren syns i flera dokusåpor som Paradise hotel och Celebrity Ex on the Beach. När hon medverkade i det sistnämnda fann hon kärleken i Dennis Mlivic. Under säsongens gång fick tittarna följa med när känslor utvecklades och duon lämnade inspelningarna som ett par. Men i maj tidigare i år gick de ut med att de valt att avsluta sin relation.

”Det är inte lätt att gå ut med detta, men jag och Dennis har valt att gå skilda vägar. Det går inte att beskriva hur ont det gör och jag hoppas hela tiden att jag ska vakna upp ur en mardröm för det var såklart inte det här jag ville eller någonsin trodde”, skrev Nina i ett inlägg på Instagram.

Romansryktet mellan Nina och Josef Loco

Sedan dess har Nina fortsatt att uppdatera sina följare på sociala medier. Hon driver idag både en stor Youtube-kanal och ett populärt Instagram-konto, där följarna kan ta del av vad som sker i hennes liv.

En person som Nina har synts tillbringa en hel del tid till tillsammans med är tatueraren Josef Loco, som även han har medverkat i Ex on the Beach tidigare.

Det började med att Nina och Josef publicerade flertal bilder från en kväll där de hade festat tillsammans. Duon hade då även tagit sig till Josefs tatueringsstudio och tatuerat varandra.

På Ninas arm har Josef tatuerat in Loca, som både är väldigt likt hans eget efternamn men även betyder galen på spanska.

Josef Locos Instagrambild
Instagram

Efter detta började följarna snabbt spekulera kring om det var en romans på gång mellan Nina och Josef.

Nina om relationen med Josef

I en ny video på sin Youtube-kanal berättar Nina nu om sitt mående. Hon förklarar att hon idag mår väldigt bra och är nöjd med hur hennes liv ser ut idag.

En annan sak som kommer på tal är just Josef Loco. En följare undrar nämligen vad Nina tycker om Josef, varpå hon delar med sig av ett utförligt svar.

– Egentligen brukar jag aldrig ta med personer i mina videon och jag pratar inte om andra, det vet ni. Mina sociala medier handlar om mig, jag gillar inte att prata om andra. Men jag känner Josef och han vet att jag gör den här videon så det här lugnt. Så nu kommer jag att svara på den här eniga frågan om Josef, säger Nina i videon och fortsätter:

– Jag och Josef är vänner och vad jag tycker om Josef, han är en jättefin kille, jättesnäll, hur trevlig som helst. Jag tror att folk har lite förutfattade meningar, jag tror att de dömer Josef väldigt mycket men han är mer lugn än vad ni kan ana och han är verkligen jättesnäll och man kan verkligen prata med honom. Han är jättejättebra, jättesnäll och jag gillar Josef jättemycket såkSSlart och jag hoppas att jag kan vara Josefs vän för alltid. Ni fattar vad jag menar, jag tycker om honom jättemycket och vi är vänner.

LÄS OCKSÅ: Nina Glimsells nya plan för Instagram – efter tystnaden: ”Inte bekväm”