Niklas Strömstedt svar på utseendefrågan alla undrar över: ”Min fru trodde..."

NIKLAS STRÖMSTEDT, JENNY STRÖMSTEDT

Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt träffades för första gången för hela 15 år sedan. Men mycket har skett sedan dess och nu berättar Niklas om en hemlighet kring utseendet.
0:39

Efter reklamen: Jan Björklund om barnfrågan: "Det blev jobbigt"

(0:39)

Kändisparet Jenny Strömstedt, 49, och Niklas Strömstedt, 63, är aktuella med sin femte säsong av Tillsammans med Strömstedts. Programmet är väldigt omtyckt och i varje avsnitt får vi se makarna möta andra kända par.

Programmet präglas av djupa samtal om kärlek och relationer samtidigt som man även tar upp ämnen som hopp, tvivel och passion. Denna säsong har bland annat gästats av tennisspelaren Jonas Björkman och hans fru Petra Björkman och bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip och pojkvännen Paul Sundvik.

Sedan premiären av programmet har paret hunnit besöka så många som 34 kändispar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Jenny och Niklas Strömstedts kärlekssaga

Jenny och Niklas träffades för 15 år sedan och sättet som de träffades på liknar lite en film. Det var i början av 2007 och Jenny var påväg hem från jobbet, fylld av sina egna tankar missade hon en avspärrning på gatan som varnade för istappar.

Niklas springer då fram till henne och varnar henne för att gå där. De började prata, tog en fika – och blev sedan förälskade i varandra. Efter det ringde även bröllopsklockorna för paret och det var en otroligt vacker ceremoni.

Bröllopet gick av stapeln på Bomans hotell i Trosa och Niklas hade inspirerats av Richard Gere i filmen ”En officer och en gentleman”.

– Det känns som en stor dag. Vi tycker mycket mycket om bruden. Brudgummen har vi tyckt om länge, sa Niklas pappa Bo Strömstedt till Aftonbladet.

Därför pratar inte Tuva Novotny om pappan till barnet

Niklas avslöjande om utseendet – frågan från Jenny

Både Jenny och Niklas har varit gifta tidigare och har barn från de relationerna.

Jenny och Niklas har minst sagt levt ihop länge. När de träffades var Niklas 48 år gammal och nu avslöjas det ett och annat om vad Jenny trodde om hans utseende.

I en frågestund på Instagram svarar Niklas på frågor och det är efter en fråga om hans hårvårdsrutiner som han avslöjar Jennys fråga i början av förhållandet.

”Kanske lite privat fråga men hur ofta färgar du håret?”, lyder frågan.

”Nej. Jag börjar äntligen bli lite grå vid tinningarna. Min fru trodde att jag färgade håret när vi träffades för mer än 15 år sen.”, svarar Niklas.

Steffo Törnquists egna ord om Jenny Strömstedt: ”Klantig”

Se klippet här!

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

SENASTE NYTT!