Artikeln innehåller reklamlänkar

Noras tårar efter frågan i EOTB: ”Vill inte vara med mer”

Mörkhårig kvinna gråter

I kvällens avsnitt av Ex on the beach blir det storbråk under sanning eller paddan och Nora Oskarsson börjar gråta efter Niklas Åkerlunds fråga.
Niklas attack mot Nora i EOTB: ” Vill inte vara med mer”
Slå på ljud

I kvällens avsnitt av Ex on the Beach blir det återigen drama under spelet ”sanning eller paddan”. Josef ”Loco” Sattarov, 27, frågar Niklas Åkerlund, 24, om han fortfarande skulle varit intim med Nora Oskarsson, 22, om han visste att Julia Markham, 23, var sugen på honom från början.

– Nej, verkligen inte. Det med Nora var en engångsgrej. Jag kände mig attraherad av henne den kvällen men sen efter allt som har hänt har jag börjat backa undan från Nora för att jag känner så mycket mer intresse för Julia. Jag tycker Julia är en helt fantastisk tjej och jag ångrar att jag inte tog steget till Julia tidigare, säger Niklas.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Nora ifrågasätter då Niklas och undrar om han var med henne bara för att Julia inte ville ha honom.

– Jag ville ha närkontakt. Jag är väldigt mysig utav mig och sen blev det att jag hade kul med dig och vi mös sen var det ingeting med det liksom, svarar han.

Nora lämnar gruppen i tårar

Nora får då nog och undrar varför Niklas snackar skit bakom hennes rygg, efter att ha fått höra vad han sagt om henne på en dejt.

– Jag tycker att du ibland går alldeles för långt. Du är största dramat i det här huset. Alla är olika, du är drama och jag är inte drama, säger Niklas.

Han fortsätter och vill ha en förklaring till varför Nora alltid vill skapa drama samt undrar om det är något som har hänt i hennes förflutna som får henne att söka sig till drama mer än vad andra gör. Frågan blir droppen för Nora som brister ut i gråt.

– Jag vill inte vara med mer, säger hon och lämnar gruppen.

”Jag står för allt jag har sagt”

Nora tyckte det var fel av att Niklas att gå in på djupet och ställa en sådan fråga framför gruppen.

– Han har ingen aning om varför jag blir så arg och reagerar som jag gör vissa situationer. När folk ställer vissa frågor så börjar man tänka efter och då får man upp minnen och saker som har format en, förklarar Nora.

Niklas tycker inte han har gjort något fel och menar att det är en barnslig nivå inne i huset.

– Jag står för allt jag har sagt till Nora och det kommer jag alltid göra. Sen gick jag kanske på lite hårt men samtidigt började hon härma mig för hur jag pratar. Det har alltid varit en barnslig nivå, säger Niklas.

Ex on the beach sänds torsdagar och söndagar på Dplay.

LÄS MER: Julia Markham och Niklas Åkerlunds romans efter Ex on the Beach

LÄS MER: Nora i tårar efter bråket med Sara i EOTB: ”Attackerade mig!”

FOTO: Dplay

FRÅN FÖRSTASIDAN