TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Nikki Aminis framtidsbesked om Idol – efter nya jobbet

18 jan, 2020 
Nikki Amini i Idol 2019 på TV4
Hon har nyligen blivit mamma och precis fått ett nytt radiojobb.
Nu berättar Nikki Amini för Hänt om hon kommer att fortsätta med Idol eller inte under 2020.
Annons

Juryns framtidsbesked – så länge till jobbar deBrand logo
Juryns framtidsbesked – så länge till jobbar de

Tv-profilen Nikki Amini, 35, har jobbat länge i musikbranschen, men blev känd för svenska folket när hon intog sin plats i Idol-juryn på TV4. I höst gjorde hon sin fjärde säsong och har numera blivit en självklarhet i programmet.

I somras blev Nikki mamma för första gången då hon födde sin och maken Niklas Twetmans dotter Nilo. När Hänt träffar Nikki på Elle-galan berättar hon hur livet som nybliven mamma går.

– Det går bra, hon är snart sex månader, jättegullig. Det är en utmaning, livets största utmaning skulle jag säga. Men samtidigt är det ju värt det, säger hon.

Nikki Aminis nya jobb

Nikki Amini berättar vidare att hon nu måste leva efter att alltid sätta en annan människa i första rummet än sig själv, vilket blir en utmaning i sig.

– Största utmaningen är att acceptera att man nu sätter någon annan före sig själv helt enkelt, jag har aldrig upplevt det förut. Nu låter jag jätte-egoistisk men det är faktiskt så, det är sanningen.

Annons

Trots att hon haft en hektiskt höst med både Idol och nya mammarollen så tänker Nikki Amini inte dra ned på tempot. På Instagram har hon berättat att hon nu kommer att tillbringa sina fredag med något helt nytt för henne.

Nytt år, nytt jobb! Från och med imorgon förgyller jag mina fredagar med att joina Adam, Klara och Messiah i NRJ-studion varje fredagsmorgon! Jag kommer bland annat att bjuda på en klassisk ‘Hit eller Shit’ av nysläppta låtar. Ser så mycket framemot detta!

När Hänt frågar Nikki Amini om hur det känns att börja med radio säger tv-profilen att det känns utmanande och roligt. Hon har fått mersmak för det när hon under Idol gästat flera kanaler.

– Jag har gästat många radiostationer, det är kul. Jag gillar det, säger Nikki.

Nikkis ord om Idol

På frågan hur det blir med Idol för henne under 2020 svarar hon lite svävande.

– Ja, eller det är inte helt klart än. Det kan jag inte kommentera, säger hon och fortsätter:

– Jag har ju ett helt nytt radioprogram för NRJ som jag kör varje fredag. Sen är jag ju föräldraledig och har podcasten Bulle i ugnen, säger hon.

FOTO: TV4

Annons