Nikki Amini om förändrade relationen med Niklas Twetman

Nikki Amini om förändrade relationen med Niklas Twetman
Nikki Amini och Niklas Twetmans relation har förändrats.
Detta efter att dottern Nilo föddes.
– Just nu är det en stor utmaning, säger tv-profilen.
Annons

Tv-profilen Nikki Amini, 35, har länge jobbat i musikbranschen men blev känd för svenska folket när hon intog sin plats i Idol-juryn på TV4. I år gjorde hon sin fjärde säsong och har numera blivit en självklarhet i programmet.

Annons

I juli blev Nikki för först gången mamma. Hon födde då sin och maken Niklas Twetmans dotter Nilo.

”Det är en mäktig känsla att kliva in genom dörren för första gången med vår dotter Nilo. Hon gör mig så lycklig och så doftar hon så himla gott! Kan inte riktigt få nog av henne”, skrev Nikki Amini på Instagram.

Annons
Nikki Amini med dottern Nilo
Nikki Amini med dottern Nilo på pressträffen för Idol 2019.

I en intervju med tidningen Mama berättar nu Nikki om hur första halvåret som mamma har varit. Samtidigt som hon har haft mycket privat har hon även hunnit med att spela in Idol hela hösten, något som inte alltid varit det lättaste.

– Jag kan ju välja att tacka nej men jag tackar ja för att jag tycker att det är kul. Det är klart att det blir en stressfaktor för mig så därför försöker jag att planera i förväg, säger Nikki Amini.

Hon vill göra ett bra jobb såklart, men den här hösten har dottern varit hennes första prioritet och det har folk omkring henne haft full förståelse för. Ett stort stöd i det hela har varit hennes man Niklas. Han har varje fredag stått bak i kulisserna med Nilo.

Annons

– Det var en ganska stimmig miljö och mycket hårspray i luften där före sändning och det blev stökigt för henne, så de brukade åka hem efter ett tag och så kom jag senare, berättar Nikki.

Förändrade relationen med maken Niklas Twetman

I intervjun med Mama berättar hon även om makens stora stöd under förlossningen. Efter att Nilo föddes har deras relation dock förändrats.

– Vi är ju förstagångsföräldrar så allt kretsar kring Nilo nu. Samtidigt är vi väldigt måna om att inte glömma bort varandra, säger Nikki Amini.

De försöker att hålla fast vid rutiner så gott det går och vill gärna få till middagar ihop precis som förr. Det är bara det att idag får de anpassa middagarna hemma efter dottern istället för efter sig själva. Om det blir fler barn i framtiden är Nikki ännu inte säker på.

Annons

– Jag har ju aldrig haft den här drömmen om hur många barn jag ska ha. Just nu är det en stor utmaning att ta hand om Nilo och jag vill att det ska bli så bra som möjligt, så jag lägger mitt fokus där, säger Nikki Amini.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Stina Stjernqvist

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…