Nicole och Eriks relation efter sveket i Paradise hotel

Paradise hotel 2020
Bara dagar innan den stora Paradise hotel-finalen beslutade sig Nicole Wennerström Larsson för att krossa Erik Gelins dröm.
Hur ser egentligen deras relation ut idag efter det stora sveket? Vi har svaret!
Annons

Deltagarna i Paradise hotel 2020 har kämpat under många veckors tid för att ta sig till en omtalade final-veckan. Som programledare Rebecca Stella ständigt säger så kan allting hända på Paradise hotel. Detta innebär självklart att man inte är garanterad en finalplats bara för att man tagit sig till finalveckan.

Annons

Under måndagens avsnitt visar sig resan mot att vinna programmet avslutas för flera deltagare. Det är när tjejerna får möjlighet att offra sina partners för den tidigare deltagaren Marcus “Mcuze” Johansson, som Nicole Wennerström Larsson står inför ett tufft beslut.

Trots att hon förklarat att tilliten till partnern Erik Gelin är stor och att hennes relation med Mcuze kantats av många bråk så väljer hon till slut att slänga kulan i backen och krossa Eriks dröm om att vinna programmet. När kulan slår i backen syns en besviken Erik som sedan tvingas lämna hotellet medan en glad Mcuze njuter av att få ta hans plats.

Annons

– Fan, vad hände precis, säger Erik i programmet.

Relationen mellan Erik och Nicole idag

Trots att Nicole valde att offra Eriks plats på hotellet för någon annan och därmed kasta ut honom helt oförberett från spelet, så menar hon att relationen idag är god. Nicole och Erik har pratat ut och är goda vänner, precis som inne på hotellet.

Däremot menar Nicole att tittarna inte fick möjlighet att se hur bra vänner de faktiskt var, då stora delar av deras relation klippts bort.

– Den är bra, den är faktiskt jättebra. Vi pratar ibland men våran relation där inne den är inte med någonting. Alla våra kvällssnack och sådär, säger Nicole Wennerström Larsson till Hänt och fortsätter:

Annons

– Han tycker att det är lite tråkigt att han har framställts så mobbad och tråkig, så vi har pratat om det. Och när han var med i studion så gick vi ut och tog en öl.

FOTO: Viafree

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…