LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nicole Nordins romantiska semester med nya mannen – bilderna avslöjar

08 apr, 2024 
Maria Broberg
Efter 13 år tillsammans tog kärlekssagan slut mellan Nicole Nordin och Peter Forsberg.
Nicole har på senare tid setts ihop med Marc Nylander.
Nu visar de upp nya bilder från deras lyxresa i Kenya!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peter Forsberg och Nicole NordinBrand logo
Peter Forsberg och Nicole Nordin

Under våren 2023 gick Nicole Nordin, 36, och Peter ”Foppa” Forsberg, 50, isär efter 13 år tillsammans. Ihop har de barnen Lennox, 11, Lily, 9, och Diego, 7.

I podcasten Loungepodden, kommenterade Nicole sitt förhållande med Foppa och förklarade att det var deras hektiska scheman som tillslut satte käppar i hjulet för deras relation.

– Vi har väldigt olika roller och träffas väldigt sällan. Vi har en distansrelation, vi reser väldigt mycket i våra olika roller. Med barn hemma så ses man sällan, sa hon i podcasten.

Nicole Nordins kärlekssemester med nya mannen – bilderna från lyxhotellet

Efter Nicoles uppbrott från Peter Forsberg har vi kunnat följa med i hennes vardagsliv i hennes sociala medier – där hon på senaste tiden visat upp ett nytt ansikte bland inläggen.

Denna person heter Marc Nylander och han har synts ihop med Nicole på deras semesterresor på senaste. För ett par veckor sedan var de på en skidsemester i Verbier, Schweiz, och nu är de på ytterligare en lyxsemester i Kenya, Afrika.

I ett nytt inlägg på sin Instagram visar Nicole upp hur de har det i värmen i Kenya.

I Nicoles inlägg kan man se att de bor på hotellet Kinondo Kwetu, i Kenya, och som drivs av svenskarna Ida och Filip Andersson.

Både Nicole och Marc har delat bilder och videor från deras härliga resa. Man har bland annat kunnat se att de varit på stranden och druckit kokosnötter, tränat tillsammans, och haft härlig kvalitetstid ihop.

FOTO: TT, Instagram

Annons