Nicole Nordins stora familjelycka med Peter Forsberg – privata bilderna visar

Nicole Nordin har en grön topp.

Peter ”Foppa” Forsberg och familjen är inte längre bosatta i Sverige. Nu delar sambon Nicole Nordin de privata bilderna som visar lyckan på familjesemestern i Sverige.
Sofia Geite om sommarplanerna: "Barnsemester"
0:28

Efter reklamen: Sofia Geite om sommarplanerna: "Barnsemester"

(0:28)

Slå på ljud

Peter ”Foppa” Forsberg, 49, är en av våra absolut bästa ishockeyspelare genom tiderna. Han har haft stora framgångar i både den svenska och nordamerikanska hockeyligan.

Numera har Peter lagt skridskorna på hyllan och bor sedan ett par år tillbaka i Schweiz med sin sambo Nicole Nordin, 35, och deras tre barn Lennox, Lily och Diego.

Men nu har de lämnat Schweiz för att njuta av lite familjesemester!

Ställde in familjens resa i sista sekund – Peter avslöjar orsaken

Under sommaren är det ingen ovanlighet att familjen njuter av ledigheten i Sverige.

Peter hade tidigare planer på att ta med hela familjen till USA för att se matchen mellan Colorado Avalanche och Tampa Bay Lightning. Men någon match blev det inte, istället valde Peter att avboka resan. För SportExpressen avslöjade han att anledningen till avbokningen var att få fira svensk midsommar i Sverige.

– Jag har rest så mycket under de senaste veckorna, så jag bokade av USA-resan i sista stund, sa Peter till SportExpressen.

Nicole visar upp privata bilderna från semestern med Peter

På Instagram är Nicole flitig med att dela med sig av sin vardag som innebär tid med familjen, jobb och semesterresor.

Nu visar hon upp några höjdpunkter från deras semester i Sverige, närmare bestämt i Örnsköldsvik där Peter har sina rötter.

”Favoriter från Örnsköldsvik”, skriver Nicole i inlägget.

I bildspelet ser man hur familjen har spelat fotboll och ishockey, lekt bredvid vattnet, plockat hjortron och firat Peter som fyllt 49 år. Hurra!

I kommentarsfältet är det många följare som kommenterar att familjesemestern ser fantastisk ut. Många gratulerar även Peter i efterskott.

”Vad mysigt det ser ut! Trevlig kväll!”, skriver en i kommentarsfältet, varpå en annan instämmer:

”Ljuvligt vackert och bilden på hjortron!! Ha en fin sommar hemma i Ö-vik!”

”Hälsa grattis i efterskott. Underbart med så mycket hjortron. Njut! Längtar hem när man ser bilderna”, kommenterar en tredje följare.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN