Nicole Nordin om beslutet för 7-årige sonen Lennox

Nicole Nordin och Foppa
Nicole Nordin och Peter Forsbergs son Lennox går i pappas fotspår och spelar hockey.
Nu visar Nicole sitt stöd för sonen.
”Vem kan relatera?!” skriver hon på Instagram.
Annons

Tio år har gått sedan Peter Forsberg, 46, och Nicole Nordin, 32, hamnade bredvid varandra på en festmiddag hos gemensamma vänner. Det var en lycklig slump som ledde till att de båda föll de för varandra.

Annons

Sedan gick det snabbt. Efter ett år hade de förlovat sig. Paret bor sedan två år i staden Zug i Schweiz tillsammans med barnen Lennox, 7, Lily, 5, och Diego, 3.

Peter "Foppa" Forsberg, Nicole Nordin och sonen Lennox för 1.5 år sedan.
Peter “Foppa” Forsberg, Nicole Nordin och sonen Lennox för 1.5 år sedan.

Beslutet att flytta till Schweiz kom efter att paret köpt hälften av de det schweiziska skomärket Inuikii, som har sitt huvudkontor i Zürich. Där jobbar Nicole Nordin med affärsutveckling för skomärket. Hon är också VD för en modeagentur.

Annons

I och med att både Nicole och Peter jobbar så mycket har de under en tid inte träffats särkilt ofta, trots att de bor ihop.

Nicole har på skoj liknat parets relation med ett långdistansförhållande. Detta kommenterade Peter Forsberg när han gästade tv-programmet Renées brygga som visades i januari.

– Jo, hon sa det lite på skämt, sa Peter Forsberg då och fortsatte:

– Men det blir lite så. Vi kämpar. Det har varit lite väl mycket. Men vi kämpar. Det rullar på.

Hejar på sonen Lennox

Peter Forsberg är fortfarande engagerad i ishockey. Bland annat är han delägare i en agentfirma som jobbar med ishockeyspelare. Dessutom har sonen Lennox börjat spela i Zugs ungdomslag – något både Peter och Nicole tycker är väldigt roligt.

Annons

Nu har Nicole delat med sig av en bild på Instagram där hon visar sitt stöd för Lennox. På en tom läktare sitter hon och ser på sonen som spelar hockey.

Lennox största supporter uppe på läktarna. Vem kan relatera?!” skriver Nicole Nordin på engelska och lägger till hashtaggen #hockeymom.

Bland kommentarerna är det många som känner igen sig och som stöttar Nicole i hennes beslut att vara med när sonen spelar.

Absolut! Relaterar, men definitivt inte lika snygg som dig där på läktaren”, skriver en person i en kommentar.

Annons

Härligt. Har varit hockey mamma enda tills ifjol när sonen tog körkort och började spela A-lags hockey. Det bästa som finns”, skriver en annan.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…