Nicole Falcianis ord om inställda bröllopet med Eric Saade

Eric Saade och Nicole Falciani

Fyra månader har gått sedan Nicole Falciani och Eric Saades kärlekssaga fick ett drastiskt slut, och i helgen som varit skulle det tidigare paret egentligen ha gift sig.
Nu öppnar Nicole upp om sina känslor kring det inställda bröllopet.
”Bästa som hänt mig”, erkänner hon.

Trots att det har varit en tuff tid för Nicole Falciani har hon sakta men säkert kommit tillbaka på benen igen, och bara några veckor efter uppbrottet kunde man ana att hon träffat kärleken på nytt. Även fast hennes hjärta hade blivit krossat i tusen bitar var hon nämligen snabb med att ge sig ut i dejtinghavet igen, och under en frågestund på hennes Instagram kunde hon i början av augusti avslöja att hennes dejtande hade lett henne till en mycket speciell person.

”Har dejtat lite olika snubbar, men just nu är det bara en”, skrev hon då.

På hennes blogg kunde man sedan läsa hur känslorna vuxit sig starkare och hur hon efter den här sommaren har blivit ”riktigt golvad”:

”Det finaste av allt den här sommaren, är förmodligen att jag blivit kär. Riktigt golvad. Det var det absolut sista jag tänkte skulle hända. Jag dejtade för att det var kul. För att komma ut och för att känna mig uppskattad, snygg, härlig. Jag dejtade inte för att hitta någon ny eller för att bli kär. Men sen kom han och gjorde mig sinnessjukt kär.”
Men trots att Nicole funnit kärleken på nytt i Adem Berisha och att hon har kommit väldigt långt sedan uppbrottet från Eric Saade dyker det ibland upp saker som påminner henne lite extra om den jobbiga tiden, och i helgen var det exakt det som hände.

Nicoles nya ord om inställda bröllopet

Förra helgen skulle nämligen ha varit Nicole och Erics bröllopshelg, och i ett ärligt blogginlägg skriver hon nu om de blandade känslorna kring situationen.

”Min helg har varit lite upp och ner känslomässigt på grund av att det egentligen skulle varit min och Erics bröllopshelg. Det är en så märklig känsla”, börjar hon med att skriva innan hon fortsätter:

”Såhär i efterhand är jag glad över att jag och Eric inte gifte oss, och det här var förmodligen det bästa som kunde hända mig. Allting händer ju av en anledning. Och det var helt enkelt inte menat att det skulle vara vi, även om det såklart gör ont. För jag trodde verkligen att det skulle vara vi för alltid. Att det var han och jag mot världen. Det jobbigaste den här helgen har varit tanken av allting. Tänk om. Tänk om vi hade gift oss. Tänk om vi hade fått den helgen.”

Och i kommentarsfältet är det många som stöttar bloggerskan samt hyllar henne för att hon vågar dela med sig.

”Alltså tycker du är så modig som vågar vara ärlig om detta. Och sätter ord på hur det faktiskt känns på riktigt. All kärlek till dig Nicole”, skriver en läsare.

Det är även en del som känner igen sig i hennes känslor.

”Åhh förstår att det måste vara sjukt jobbigt. Är också en person som ofta (alltid) tänker ”tänk om”. MEEN – oftast mår man mycket bättre utan det där man förlorade. Du är grym!”, skriver en annan.

FOTO: TT 

LÄS OCKSÅ: Nicole Falciani och pojkvännen Adem Berisha fångade på bild

LÄS OCKSÅ: Nicole Falciani avslöjar detaljer om Anna Pankovas möhippa

SENASTE NYTT!