Nicole Falciani om hårda slitet efter boksläppet – egna orden

Nicole Falciani och Adem

Youtube/TT
Nicole Falciani fann kärleken i Adem Berisha efter uppbrottet från artisten Eric Saade.
Nu berättar infleuncern om sitt mående efter en hektisk period i livet.
– Jag känner mig verkligen som en död och sliten person, säger Nicole på Youtube.
Nicole Falciani om kampen – efter relationsavslöjandet med Adem Berisha
Slå på ljud

År 2020 blev inte riktigt som influencern Nicole Falciani, 23, hade tänkt sig. Planen var nämligen att hon och tidigare fästmannen Eric Saade, 29, skulle ha gift sig i våras men istället valde Eric att bryta förlovningen – bara veckor innan den stora dagen hade planerats gå av stapeln.

Det kom att bli en tuff tid som väntade för Nicole. Den första tiden efter uppbrottet delade hon flitigt med sig av publiceringar kring sitt mående på både blogg, Youtube-kanal och Instagram-konto.

Vissa dagar var helt enkelt tuffare än andra men Nicole beslutade sig till slut för att sluta sörja och istället ge sig ut i dejtinglivet igen.

Eric Saades svek satte spår i nya relationen

Sagt och gjort skaffade Nicole Falciani en dejtingapp och tur var väl det. För där väntade nämligen hennes nya kärlek Adem Berisha, 29. Paret träffades under sommaren och tillbringade tiden ihop både i Sverige och utomlands. De har även synts ihop i offentligheten under en padel-turnering.

Nicole har tidigare berättat att exet Erics svek har satt sina spår även i den nya relationen. Det var efter att en följare frågat hur hon vågade lita på kärleken igen som Nicole berättade om tillitsproblemen hon då hade fått.

– Det är fett svårt. Jag kom in lite på det här i ett tidigare svar men jag blev ju oerhört sårad och har haft väldigt svårt att lita på den killen jag är med idag för att jag tänker att okej om mitt ex som jag skulle gifta mig med kunde såra mig och dumpa mig, så varför skulle inte du göra det?, sa Nicole då och förklarade att hon även har börjat gå till en psykolog.

Nicole Falcianis nya ord om kampen

Nicole lever idag ett hektiskt liv med många bollar i luften. Nyligen släppte hon sin nya bok Du ser ju inte sjuk ut och dagligen uppdaterar Nicole sina sociala medier, där hon har flera hundratusentals följare.

Dessutom spekuleras det kring att Nicole ska ta över som den nya programledaren för Paradise hotel.

Även om Nicoles karriär ser ut att erbjuda en hel del roliga uppdrag så sticker hon inte under stol med att det har blivit lite väl intensivt.

– Jag är helt död. Jag har senaste två, tre veckorna jobbat så mycket så jag tror liksom att ni förstår. Det var ju så himla lugnt under våren i och med corona och sen nu i mitten på september så bara boom, kom allting på samma gång, säger Nicole i en ny video på Youtube och fortsätter:

– Det är fett roligt men jag har liksom inte det tempot i mig längre så jag känner mig verkligen som en död och sliten person. Vilket jag också tror syns, jag är uppe till typ ett, två på nätterna och jobbar. Sen går jag upp tidigt på morgonen för att ha möten.

LÄS OCKSÅ: Paows hårda ord om Nicole Falciani – efter avslöjandet om Paradise hotel

FRÅN FÖRSTASIDAN