LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nicole Falciani avslöjar stora livsförändringen med Eric

03 feb, 2020 
Eric Saade och Nicole Falciani
I maj ska Eric Saade och Nicole Falciani gifta sig.
Nu avslöjar Nicole att detta inte är den enda stora livsförändringen paret ska göra i vår.
Annons
Eric Saade om bröllopsplanerna: ”Hon tar hand om allt”Brand logo
Eric Saade om bröllopsplanerna: ”Hon tar hand om allt”

Artisten Eric Saade, 29, och influencern Nicole Falciani, 22, har varit tillsammans i fyra år. Paret har hunnit ta en rad stora steg i relationen under den tiden, de har bland förlovat sig samt köpt en lägenhet ihop. Det var i december 2017 som paret köpte den gemensamma lägenheten och bestämde sig då för att totalrenovera den.

I juli 2018 var renoveringen klar och i en video på sin Youtube-kanal visade Nicole resultatet. Tittarna fick då se flera lyxiga detaljer, som till exempel en bastu, walk-in closet och en stor terrass.

Efter att ha bott i lägenheten, som är belägen i centrala Stockholm, i två år avslöjade Nicole Falciani i november att de bestämt sig för att sälja den. Den 115 kvadratmeter stora lägenheten hade ett utgångspris på 8 975 000 kronor och är numera såld.

Nicole har tidigare varit förtegen om var paret ska bo härnäst, men i en ny video på sin Youtube-kanal väljer hon nu att avslöja detta.

Annons

Nya beskedet om flytten med Eric Saade

Det är under en frågestund som Nicole berättar om flyttplanerna.

– Det lutar åt att vi faktiskt kommer att flytta i januari, februari. Men ingenting är spikat så jag tänker att jag ska inte prata mer om det, säger hon.

Nicole Falciani har i efterhand lagt till en textrad där hon rättar sitt uttalande i videon. Nu är det nämligen bestämt att hon och fästmannen ska flytta i februari.

– Då kommer vi att flytta till, alltså lägenheten ligger i, man kallar den stadsdelen city för den ligger på gränsen Vasastan, Norrmalm men så ligger den jättenära Östermalm också. Ja, den ligger nära Hötorget, säger Nicole i videon.

Det kommer utan tvekan att bli en hektisk vår för Nicole och Erics del. Paret ska inte bara flytta – de har även fullt upp med att planera inför det stundande bröllopet. Nicole Falciani har tidigare berättat att hon och Eric Saade ska gifta sig i maj 2020 i Toscana.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons