LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Niclas Wahlgrens plötsliga utseendeförvandling – så ser han ut nu

09 apr, 2024 
Maria Broberg
niclas wahlgren
Niclas Wahlgren är i Nerja, Spanien.
Och på sin Instagram-story visar han nu upp en helt ny look!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”Brand logo
Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”

Sedan en tid tillbaka befinner sig Niclas Wahlgren, 58, i Nerja, Spanien. I inläggen på hans sociala medier ser man oftast bilder och klipp från Niclas gymbesök, men då och då dyker det upp inlägg som sticker ut.

Nu har Niclas valt att visa upp en helt ny sida!

Niclas Wahlgrens nya utseende – stora förändringen

Det är på Niclas Instagram som man får följa med i hans tillvaro i Spanien. I sin story har han setts äta glass med vänner och nu kan vi även se att Niclas har rakat sitt skägg på ett speciellt sätt!

Niclas Wahlgren visar upp sin nya look!FOTO: Instagram/Niclas Wahlgren

Till videoklippet har Niclas skrivit namnet på Marvel-hjälten Tony Stark och lagt till en animation på karaktären Iron Man från samma film.

Annons

Karaktären Tony Stark spelas av Robert Downey Jr. och man kan bara anta att det är därifrån som Niclas har hittat sin inspiration till sitt nya utseende. Tycker ni att de är lika? Se bilden här!

Robert Downey Jr. som Tony Stark i Marvel-filmen Iron Man.FOTO: TT/Rights Managed

Niclas Wahlgren säljer radhuset på Lidingö

Niclas Wahlgren och ex-hustrun Laila Bagge, 51, fick sonen Kit Wahlgren, 13, tillsammans. De var gifta i fem år innan de gick skilda vägar 2015.

En tid efter skilsmässan köpte Niclas ett gult radhus på Lidingö.

– Det var så mycket barn i det här området. Det var ett av kriterierna till att jag verkligen ville bo där. Det var så mycket barn i Kits ålder, sa Niclas i sin podd då.

Annons

Nu ligger radhuset däremot ute till försäljning med ett utropspris på 9 950 000 kronor. I annonsen framgår det att radhuset gått igenom flera omfattande renoveringar.

FOTO: Instagram, TT

Annons