TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Laila Bagges förändrade relation med sonen Kit Wahlgren

04 jun, 2020 
Laila Bagge och Niclas Wahlgren
Ex-makarna Niclas Wahlgren och Laila Bagge har en åttaårig son tillsammans.
I Lailaland berättar radioprofilen hur relationen med Kit har förändrats efter skilsmässan från hans pappa.
– Man får börja om, säger hon.
Annons
Lailaland är tillbakaBrand logo
Lailaland är tillbaka

Det var under sin tid i Idol-juryn som Laila Bagge, 47, blev känd för svenska folket. Idag jobbar hon främst med radio men syns även i sin egna realityserie Lailaland, som sänds på Viafree. I programmet får tittarna även följa hennes sambo Korosh Kananian, 29, samt Lailas barn Liam Pitts, 16, och Kit Wahlgren, 8, som hon har sedan tidigare relationer.

Sonen Kit har Laila tillsammans med ex-maken Niclas Wahlgren, 54. Det forna paret träffades när de båda deltog i Let’s dance och 2010 ägde bröllopet rum. Fyra år senare bestämde de sig för att gå skilda vägar. Idag verkar det dock som att Niclas och Laila kommer bra överens.

– Vi har barn gemensamt och jag respekterar Niclas som Kits pappa och vi har en god relation i dag, berättade hon nyligen för Expressen.

Laila om förändringen i Lailaland

Laila Bagge och hennes familj är just nu aktuella med en ny säsong av Lailaland. Inför säsongspremiären berättade radioprofilen att tittarna kommer att få se mer av Kit Wahlgren än de tidigare har fått göra.

Annons

– Kit kommer att vara med litegrann. Lite mer än vad han har varit tidigare, för att han blir äldre, har hon tidigare berättat för Hänt.

I det senaste avsnittet av realityserien får tittarna hänga med när Laila hämtar Kit från en fotbollsträning. Dagen därpå ska sonen hem till sin pappa och Laila frågar honom ifall han kommer att ”sakna sin älsklingsförälder”. När Kit börjar skratta frågar Laila:

– Varför skrattar du för? Du ska säga ja.

– Ja då, svarar Kit Wahlgren.

Saknaden efter sonen Kit Wahlgren

Sedan skilsmässan från Niclas har Laila Kit hemma hos sig varannan vecka. Den tid hon inte är tillsammans med sonen är stundtals väldigt tuff.

– Jag tror att alla som har skilsmässobarn känner igen sig i att man saknar sitt barn så otroligt mycket. Så att varje vecka när Kit är borta så är han verkligen saknad, säger hon i programmet.

Eftersom Niclas och Laila skilde sig för många år sedan har hon lärt sig att anpassa sig efter situationen.

– När han kommer tillbaka är det på nåt sätt som att man får börja om och bygga upp det igen. Att man ska hämta hem det man har missat på något sätt, säger Laila Bagge i Lailaland.

Nya avsnitt av Lailaland släpps på Viafree varje torsdag.

FOTO: Stefan Mattsson/Aftonbladet/TT

Annons