LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Niclas Wahlgren säljer lyxiga radhuset efter 8 år – hutlösa prislappen

02 apr, 2024 
Niclas Wahlgren har bott i ett radhus på Lidingö de senaste tio åren. Men nu ligger radhuset ute på Hemnet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”Brand logo
Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”

Niclas Wahlgren, 58, och ex-hustrun Laila Bagge, 51, fick sonen Kit Wahlgren, 13, tillsammans. De var gifta i fem år innan de gick skilda vägar 2015.

Efter skilsmässan flyttade Niclas in till stan en snabbis, men två år senare la han vantarna på ett gult radhus på Lidingö.

– Det var så mycket barn i det här området. Det var ett av kriterierna till att jag verkligen ville bo där. Det var så mycket barn i Kits ålder, sa Niclas i sin podd.

Niclas Wahlgren säljer radhuset på Lidingö

Men nu ligger radhuset ute till försäljning med ett utropspris på 9 950 000 kronor. I annonsen framgår det att radhuset gått igenom flera omfattande renoveringar.

Annons

”Total golvyta 135 kvm. Med ett ostört läge och utsikt mot naturreservatet ligger detta trevliga gavelradhus med en härlig rymd och ett strålade ljusinsläpp. Huset har en genomgått omfattande renoveringar mellan 2017-2022. Totalyta om 135 kvm med en levandsyta på 117 kvm + ett loft med 18 kvm golvyta. Fin stenlagd uteplats samt ett vinterbonat nyrenoverat förråd som idag nyttjas som gästhus. På baksidan mot naturreservatet finns gott om plats för soffgrupper och bord. Mysiga kvarter och trevliga grannar. Här är det lätt att leva och bo, välkommen på visning!”

Christina Schollin och Hans Wahlgren säljer huset

Niclas är dock inte den enda i familjen Wahlgren som ska sälja sitt hus. Föräldrarna Christina Schollin, 86, och Hans Wahlgrens, 86, hus i Spanien ligger också ute till försäljning.

Var Niclas ska bo framöver är oklart.

NICLAS WAHLGREN
FOTO: INSTAGRAM

Hänt har sökt mäklaren och Niclas Wahlgren utan framgång.

Annons