LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Niclas Wahlgrens spontana lyxköp – bilderna visar

13 jul, 2021 
AvJohanna Alm
Niclas Wahlgren
Niclas Wahlgren är en framgångsrik skådespelare och radioprofil och har därmed möjligheten att unna sig ibland. På sin Instagram delar han nu med sig av sitt senaste lyxköp.
”Älskar spontanköp”, skriver han.
Annons
Laila Bagge om skilsmässan med Niclas WahlgrenBrand logo
Laila Bagge om skilsmässan med Niclas Wahlgren

Niclas Wahlgren, 56, är den näst äldsta i syskonskaran Wahlgren och sedan genombrottet i ungdomsfilmen G - som i gemenskap har man kunnat se honom i en hel del tv-program och musikaler. Under åren 2001-2004 spelade han bland annat Nicke i barnprogrammet Nicke och Nilla tillsammans med lillasystern och realitystjärnan Pernilla Wahlgren, 53, och den senaste tiden har vi kunnat höra honom i NRJ Morgon.

Det går med andra ord bra för Wahlgren-brorsan och med en så lång och framgångsrik karriär bakom sig är det inte heller helt omöjligt att man ibland unnar sig en del lyxvaror. Nu visar han upp det senaste lyxköpet.

Niclas Wahlgren slutar på NRJ Morgon – berättar om beslutet

Niclas har varit radiopratare på NRJ i många år och det blev därför naturligt att han fick hoppa in som ersättare i NRJ Morgon efter att den folkkära radioprofilen Adam Alsing gick bort i fjol. Men för drygt två veckor sedan gick han ut med beskedet att han framöver kommer gå tillbaka till att sända på eftermiddagarna istället. Det var i ett inlägg på Instagram som han skrev om beslutet:

Annons

”Nu imorse gjorde vi vår sista sändning av NRJMORGON så framöver är det några andra som får axla våran mantel. Stort tack till er alla som lyssnat. Jag kommer jobba kvar på stationen men sända eftermiddagarna som jag gjorde förut och det ska bli lite skönt att få sova längre än till 05.00 faktiskt.”

Niclas Wahlgrens nya lyxköp – bilderna visar

Men när han inte jobbar gillar han att njuta av livet tillsammans med vänner och familj, och vad är då bättre än att ha en båt man kan göra det på? Niclas bestämde sig därför för att slå på den stora trumman och unna sig en lyxbåt, och på Instagram visade han stolt upp det nya köpet. På en Instastory lade han nämligen upp en bild på båten med texten:

”Älskar spontanköp.”

I följande stories fick man sedan se honom njuta av en solig dag ute på sjön med det nya kapet.

”Fan vilka instamoment det blir nu framöver”, skrev han bland annat till en bild.

Spontanta lyxköpet blev en båt. Foto: Niclas Wahlgren/Instagram
Från Niclas Instastory på sin nya lyxbåt. Foto: Niclas Wahlgren/Instagram

FOTO: Niclas Wahlgren/Instagram

Annons