Niclas Wahlgrens nya relationsbesked – efter romansryktena

De har ryktats om att Niclas Wahlgren träffat den stora kärleken.
Nu ger han svar på tal på sin Instagram.
Fem kändisbarn som är beräknade 2021
Slå på ljud

Niclas Wahlgrens kärleksliv har varit ett hett och omdiskuterat ämne under flera år. Han har tidigare varit tillsammans med radioprofilen Laila Bagge, 47, men de forna paret gick skilda vägar 2014.

Paret var gifta i fyra år innan de bestämde sig för att avsluta äktenskapet. Deras skilsmässa skapade stora rubriker landet över, och Niclas har många gånger pratat öppet om sin stora sorg över att kärlekshistorien slutade som den gjorde.

LÄS MER: Camilla Läckbergs barnbesked med Simon Sköld – efter frågorna

– Det är tufft som fan att bli lämnad och jag märker att Laila går vidare. Det är min akilleshäl, jag älskar henne till döds fortfarande och det måste vara jättejobbigt för henne också. Jag tycker att det är fruktansvärt att det blev så här, sa han då i en intervju med Aftonbladet.

Sedan dess har han varit singel, men han hade en kort romans med fitnessprofilen Julia Friberg i slutet av 2018.

Systerns avslöjande

Nyligen sa dock hans syster Pernilla Wahlgren att brorderns relationsstatus ändrats. Det var i podcasten Wahlgren & Wistam som hon sa hur lik Niclas är Hollywood-stjärnan Brad Pitt.

– Vissa bilder på dem två är jättejättelika. Jag vet att Brad gjorde någon reklam för någon parfym och var på storbilder på stan. Och jag bara: ”men Nicke, det ser ut som du”, för att de var så lika, säger Pernilla Wahlgren i podcasten och fortsätter:

– Tyvärr är ju Nicke inte singel då, men annars har jag en brorsa som är lik Brad Pitt.

Skriven med en kvinna

Men ryktena slutar inte där. Sedan en tid tillbaka är Niclas skriven på samma adress som en kvinna – Caroline Tarabocchia.

Tidigare har Caroline sökt kärleken i tv, år 2017 medverkade hon nämligen i TV4:s Bachelor där hon dejtade Niclas Lij.

När Hänt för mer än en månad sedan nådde Niclas förklarade han den verkliga relationen till tv-profilen. Han sa att det inte var någon romans utan att de bara är vänner som för tillfället är skrivna på samma adress.

”Vi har ingen relation men hon är skriven här tillfälligt för att hon inte har egen bostad att skriva sig i för tillfället.Vi vänner och vänner gör sånt för att underlätta för varandra”, skriver Niclas i ett meddelande till Hänt.

Niclas Wahlgrens nya ord om kärlekslivet

Det är under en frågestund på Instagram som Niclas får flera frågor om sin relationsstatus, vilket han även svarar på rakt:

”Hon har inte hittat mig än”.

Han får även frågan om någon pojkvän finns i hans liv, varpå han svarar:

”Bra fråga och jag gillar att den kom, men nej jag är super straight”.

Hänt har sökt Niclas Wahlgren.

FOTO: Charles Hammarsten/TT, Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Niclas Wahlgrens son Tim har vuxit upp – så ser han ut idag

SENASTE NYTT!