Niclas Wahlgrens nya besked efter avslöjandet om karriärbeslutet

Niclas Wahlgrens träning
I sommar har Niclas Wahlgren haft fullt upp med sin utbildning.
Nu avslöjar radioprofilen att han äntligen är klar och kan titulera sig som personlig tränare.
– Från och med nu så hjälper jag dig som vill att nå din målbild!, skriver han i ett inlägg på Instagram.
Annons

Det var i våras som Niclas Wahlgren, 54, avslöjade för sina följare att han bestämt sig för att utbilda sig till personlig tränare. Detta efter att han de senaste åren börjat tillbringa allt fler timmar på gymmet och blivit intresserad av välmående och hälsa.

– Det är ett beslut som har växt fram just eftersom att träning är en så stor del av mitt liv, jag pysslar ju med det varje dag, sa Niclas till Hänt i samband med att han avslöjade karriärbeslutet.

Annons

Planen är dock inte att Niclas Wahlgren ska sadla om helt utan han ska fortsätta jobba som programledare på radiokanalen NRJ. Han kommer att kombinera detta med att åka på träningsresor då och då.

Annons

Niclas Wahlgren är färdigutbildad personlig tränare

Under sommaren har Niclas Wahlgren inte legat på latsidan och tränat hårt för att ta sin examen. I ett inlägg på Instagram avslöjar radioprofilen att han nu äntligen har nått sitt mål.

”Jag är nu licenserad Personlig Tränare av Safe Education Sverige. Vad har du för mål med din träning?  Vill du bli starkare-gå ner i vikt-bli rörligare-få bättre kondition? Alla är vi olika. Från och med nu så hjälper jag dig som vill att nå din målbild!”, skriver Niclas i inlägget.

I kommentarsfältet väller nu gratulationerna in och det verkar som att flera av hans följare är intresserade av att ta hjälp av den nyutbildade personliga tränaren.

”Grattis Niclas. Du kommer göra succé”, skriver en person i en kommentar.

”Sjukt bra bild!. Och en rackarns stark PT. Du kommer bli fullbokad”, skriver en annan.

Annons

”Grattis bror!”, hälsar Linus Wahlgren, 43.

Niclas Wahlgren har tidigare berättat om familjens reaktion när han berättade för dem att han bestämt sig för att bli personlig tränare.

– De blev inte speciellt förvånade. Jag har ju hållit på att träna innan fast då kampsport. Men att jag vill lära mig nya saker och gå utanför ramarna det är de ganska vana vid. De tycker att det är skitkul, sa Niclas Wahlgren tidigare i sommar.

FOTO: Patrik Österberg/TT, privat

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…