niclas wahlgren

Niclas Wahlgrens flickvän Rebecca om mötet med svärföräldrarna

hans wahlgren, christina schollin, rebecca hjelt

Niclas Wahlgren har funnit kärleken i träningsprofilen Rebecca Hjelt. Nu har hon även fått träffa Niclas föräldrar, Christina Schollin och Hans Wahlgren.
Nu uttalar hon sig om mötet.
Allt du vill veta om Niclas Wahlgrens liv och succékarriär
1:47

Efter reklamen: Allt du vill veta om Niclas Wahlgrens liv och succékarriär

(1:47)

Slå på ljud

Nyligen kunde Niclas Wahlgren, 57, avslöja den goda nyheten att han funnit kärleken igen, denna gången i träningsprofilen Rebecca Hjelt, 35.

Tillsammans med exet Mia Bodén fick Niclas sonen Tim Wahlgren, 33. Niclas gifte sig sedan med Laila Bagge, 49, och tillsammans fick de sonen Kit, 11. Men kärlekssagan varade inte för evigt och för sju år sedan gick ex-makarna skilda vägar. Efter den skilsmässan blev Niclas tillsammans med fitnessprofilen Julia Friberg, 41.

Men nu har han alltså hittat kärleken på nytt i Rebecca!

Tillbringade tid med Pernilla och Christian

Den senaste veckan har Niclas och Rebecca befunnit sig på lite varmare breddgrader, närmare bestämt så har de befunnit sig nere i Marbella. På resan verkar de ha njutit av det soliga vädret och de har också fått tillfälle att umgås med Niclas lillasyster Pernilla Wahlgren, 54.

Tillsammans med Pernilla och hennes pojkvän Christian Bauer, 56, hade Niclas och Rebecca några mysiga dagar med god mat och återhämtning. Men Pernilla och Christian var inte de enda som Rebecca fick träffa på den här resan.

När Pernilla och Christian åkte hem till Sverige begav sig Niclas och Rebecca till Nerja, där de tillbringade några dagar med Niclas föräldrar Christina Schollin, 84, och Hans Wahlgren, 84.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Rebecca om mötet med Christina Schollin och Hans Wahlgren

”Nerja. Fortsatt fina dagar fyllda med skratt, sol & härligt sällskap. Hälsat på underbara Christina & Hasse och bott på hotel paraiso del mar som ligger belägen precis vid stranden med en magisk utsikt från vårt rum. Tack för den här gången”, skrev Rebecca på Instagram.

”Sååå fint att få tillbringa några härliga dagar tillsammans med er i vårt Nerja”, svarar Christina efter Rebeccas ord.

Även på Pernillas Instagram har Rebecca sagt några väl valda ord. Det är efter att Pernillas kompis Susanne frågar hur Rebecca och Niklas hade det i Nerja som hon berättar om mötet med svärföräldrarna.

”Det är jättehärligt & strålande sol. Jättekul att träffa Hans & Christina också”, skriver Rebecca.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN