Älskar, älskar inte-Jenny bemöter kritiken om Brandons beteende i tv

Brandon och Jenny

Jenny och Brandon i Älskar, älskar inte kämpar på med sin relation.
Paret gick skilda vägar för att sedan hitta tillbaka till varandra.
Nu bemöter Jenny kritiken om Brandons beteende i programmet.
Lars avslöjar sjukdomskampen tittarna inte får se: "Malaria"
0:39

Efter reklamen: Lars avslöjar sjukdomskampen tittarna inte får se: "Malaria"

(0:39)

Slå på ljud

Under den tredje säsongen av Älskar, älskar inte får tittaren bland andra följa Jenny, 40, från Stockholm och Brandon, 43, från USA.

Tanken var att paret skulle medverka i den andra säsongen men ett plötsligt uppbrott gjorde att de stoppades. Jenny och Brandon pratade inte med varandra på tre och en halv månad då men hittade senare tillbaka till varandra och beslöt sig för att ge det en ny chans.

Denna gången skulle de dessutom få träffas i verkligheten för första gången. Och den resan får tittarna följa med på i programmet.

Men stämningen mellan paret är inte alltid på topp – medan Jenny är säker på vad hon vill så verkar Brandon mer osäker på deras relation, något Jenny berättar i en intervju med Hänt.

– Han vill ta saker lite mer försiktigt, medan jag tycker att vi har haft det såhär i två år och då måste man veta hur man vill ha det, om man vill vara tillsammans eller inte.

Brandons osäkerhet kring relationen – nu berättar Jenny

Samtidigt berättar Jenny att hans beteende i programmet inte är vinklat på något sätt – stressen över hela situationen får Brandon att se aningen hård ut ibland.

– Det är lite så. Det har varit så otroligt mycket för honom, han kände sig pushad och det var för mycket frågor om vi skulle bli tillsammans, gifta oss, skaffa barn. Och då hade vi precis kommit från en separation så det blev för mycket för honom, säger Jenny till Hänt och fortsätter:

– Och samtidigt har han inte vetat riktigt vad han vill, han har varit velig fram och tillbaka. Och när han inte vet vad han ska säga så blir han stressad, han blir lite så som man ser honom i programmet. Så det är så det är på riktigt.

Jennys ärliga ord om Brandons beteende i programmet: ”Jättejobbigt”

Jenny är däremot säker på vad hon vill och redan när hon såg Brandon på Facebook så blev hon förtjust.

– När jag såg honom för första gången på Facebook var det någon väldigt speciellt med honom och jag tänkte ”omg hans ögon!”, säger Jenny till Hänt.

Men att hans beteende under inspelningen av Älskar, älskar inte har varit jobbigt för Jenny är inte något hon förnekar.

– Självklart, det är jättejobbigt. För att jag vet vad jag vill och jag har sagt till honom att vi inte kan ha det såhär i två år till, han har fått lite tid att fundera på hur han vill ha det.

FOTO: Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN