älskar älskar inte

Älskar, älskar inte-Jenny och Brandon stoppade från programmet

Jenny och Brandon från Älskar, älskar inte.

Jenny och Brandon är ett av paren som gjorde entré i den tredje säsongen av Älskar, älskar inte.
Men nu berättar Jenny att de stoppades från att vara med i den tidigare säsongen.
– Vi skulle egentligen vara med i säsong två, säger Jenny till Hänt.

Älskar, älskar inte är nu inne på sin tredje säsong. I programmet få tittarna följa svenskar som har hittat kärleken i någon från ett annat land. Genom säsongen ska paren hitta en väg till varandra och förhoppningsvis flytta ihop.

Inför varje säsong presenteras nya par i programmet och så även i år. Det är bland annat Lars, 81, som har förälskat sig i, och har barnplaner med 40 år yngre Fiona, från Uganda, ett par som Hänt tidigare skrivit om.

Nya för i år är även Jenny, och pojkvännen Brandon från USA. Nu berättar Jenny dock att planen var att vara med redan den förra säsongen, men att de stoppades av produktionen innan de fick chansen att medverka.

Jennys ord om kärlekens död: ”Hamnade i koma”

Men innan Jenny träffade Brandon hade hon en annan kärlek. Tre år sedan var hon gift, men allt förändrades när maken gick bort – något hon berättar om i programmet.

– Han var diabetiker så han fick högt blodsocker, han hamnade i koma och så dog han. Och jag trodde det var en äkta kärlek som jag hade där för jag tror att jag aldrig i mitt liv har varit så kär. Så jag kan säga att jag har varit kär på riktigt, kärleken är vacker. Det är livet och livet fortsätter, berättar Jenny i Älskar, älskar inte.

När Jennys såg Brandon för första gången, kände hon att det fanns något speciellt med honom och noterade hans ögon.

– Min man dog för tre år sedan, men när jag såg honom för första gången på Facebook var det någon väldigt speciellt med honom och jag tänkte ”omg hans ögon!”, säger Jenny till Hänt.

Jenny och Brandon stoppades från programmet

Jenny och Brandon har varit tillsammans i omkring två år nu, och var tänkte att vara med i programmet redan i säsong två av Älskar, älskar inte. Men ett plötsligt uppbrott fick produktionen att välja bort dem.

– Oavsett om det var i programmet eller inte så var planerna att träffas, och vi skulle egentligen vara med i säsong två. Men då gjorde vi slut och de tog andra par istället, säger Jenny till Hänt.

Jenny och Brandon pratade då inte på tre och en halv månad. Men när de väl hittade tillbaka till varandra kontaktade Jenny produktionen och förklarade att de, inte bara var tillsammans, utan att de även skulle träffas i Sverige. Produktionen erbjöd paret då en plats i den tredje säsongen av Älskar, älskar inte.

– Då kontaktade jag de och sa ”Nu ska Brandon och jag försöka igen, och vi ska mötas och han kommer till Sverige”. Och då tyckte de att det var jättekul och sa ”Åh vad kul, nu vill vi att ni ska vara med i säsong nummer tre” och så sa jag att jag kan prata med Brandon och se om han är intresserad, säger Jenny och fortsätter:

– Och då sa han ”Ja, om det är det enda sättet att träffa dig så... vad ska jag säga”, säger Jenny och skrattar.

FOTO: DISCOVERY +

FRÅN FÖRSTASIDAN