niclas wahlgren

Pernilla Wahlgrens bilder – från mötet med Niclas Wahlgrens nya flickvän

Niclas och Pernilla Wahlgren

Niclas Wahlgren har hittat kärleken i Rebecca Hjelt. Nu delar Pernilla Wahlgren bilder från mötet med Niclas flickvän.
Lös med sin frånvaro”, skriver Pernilla.
Allt du vill veta om Niclas Wahlgrens liv och succékarriär
1:47

Efter reklamen: Allt du vill veta om Niclas Wahlgrens liv och succékarriär

(1:47)

Slå på ljud

Nyligen kunde Niclas Wahlgren, 57, bekräfta lyckan efter att han hittat kärleken igen, denna gången i träningsprofilen Rebecca Hjelt, 35.

Tillsammans med exet Mia Bodén fick Niclas sonen Tim Wahlgren, 33. Niclas gifte sig med Laila Bagge, 49, år 2010 och året efter bröllopet föddes parets son Kit, 11. År 2015 gick dock paret skilda vägar. Efter den skilsmässan blev han tillsammans med fitnessprofilen Julia Friberg, 41.

Men nu har han alltså hittat kärleken på nytt i Rebecca!

Niclas Wahlgrens stora familjelycka med flickvännen

Med kärleken för träningen hittade paret varandra efter en tid som vänner. Det är inte bara träningen som de har gemensamt, de har båda barn sedan tidigare relationer. Niclas har tidigare berättat om den stora lyckan med flickvännen och familjen.

– Hon är inte bara snygg utan är så vacker att jag ramlar baklänges. Vi har dessutom barn i samma ålder. Det är så mycket check, check, check och vi har redan gått igenom listan. Vi har en sådan jävla bra grund, berättade Niclas i en intervju med Aftonbladet.

Bilden visar Pernillas möte med Niclas flickvän

Nyligen åkte Pernilla Wahlgren, 54, och Christian Bauer, 56, ner till sitt hus i Marbella för att njuta av några dagar i värme, men det blev inte riktigt någon kärleksresa, för med på resan var också Pernillas bror och hans flickvän. På sin Instagram berättar Pernilla att, trots att hon köpte huset tidigare i år, är det första gången som Niclas hälsar på sin syster i Marbella. Nu delar hon några bilder från resan.

Några dagar i huset i Marbella tillsammans med min @cebebauer & finbesök för första gången av brorsan @niclaswahlgren & @bodybybecca.se, ger massa härlig energi - trots att solen lös lite med sin frånvaro just i dag. Men det är också det här jag älskar med att landa här i ”Casa Piña”. Att bara kunna vara, ta en promenad, njuta av långa frukostar, laga mat hemma och ligga i soffan och kolla på film medan min kärlek kliar mig under fötterna..!”, skriver hon på sin Instagram.

FOTO: TV4, Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN