niclas wahlgren

Niclas, 57, avslöjar familjelyckan med flickvännen Rebecca, 35: ”Barn”

Niclas, 57, avslöjar familjelyckan med flickvännen Rebecca, 35: ”Barn”

Niclas Wahlgren är kär och galen! Nyligen bekräftade han sitt nya förhållande med flickvännen Rebecca Hjelt och lyckan är total.
Nu berättar Niclas dessutom om den stora familjelyckan.
– Det är så mycket check, check, check och vi har redan gått igenom listan, säger han till Aftonbladet.
Linus Wahlgren berättar om stora intresset
0:32

Efter reklamen: Linus Wahlgren berättar om stora intresset

(0:32)

Slå på ljud

Niclas Wahlgren, 57, har levt som singel under flera års tid men nu står det klart att kärleken blomstrar i hans liv. Det var Hänt som först kunde avslöja att Niclas börjat umgås med träningsprofilen Rebecca Hjelt, 35.

På Instagram story delade både Rebecca och Niclas bilder och videos från intima middagar och soff-mys. Rebecca publicerade dessutom en bild där hon kallade Niclas för "min gubbe" men till en början var duon förtegna om vad de hade för relation.

Niclas Wahlgrens första ord om relationen med Rebecca Hjelt: ”Lycklig”

Nyligen bekräftade Niclas plötsligt förhållandet i en intervju med Expressen och avslöjade då att Rebecca är hans flickvän.

– Det är inte något nytt, det är heller inte något jättegammalt. Däremot är det någonting väldigt vackert och fint och ja, det är min flickvän. Det är fantastiskt, jag är väldigt, väldigt lycklig, sa då Niclas till tidningen.

När det gäller Niclas kärleksliv har det gått upp och ner under årens gång. Mellan 2010 och 2015 var han gift med Laila Bagge, 49, och paret har tillsammans sonen Kit, 10. Men den senaste offentliga relationen som Niclas hade var med fitnessprofilen Julia Friberg, 41.

I somras gifte sig Julia med en annan man och nu står det alltså klart att även Niclas funnit kärleken på annat håll.

Bekräftar stora familjelyckan

Även om träningen är en stor del av både Rebecca och Niclas liv så visar det sig att paret har fler gemensamma intressen. De båda har nämligen barn sedan sina tidigare relationer och detta är något som Niclas verkar tycka känns otroligt bra.

– Hon är inte bara snygg utan är så vacker att jag ramlar baklänges. Vi har dessutom barn i samma ålder. Det är så mycket check, check, check och vi har redan gått igenom listan. Vi har en sådan jävla bra grund, säger han till Aftonbladet.

FOTO: Johan Jeppsson/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN