Niclas Wahlgrens exflickvän Julia Friberg har gift sig

Niclas Wahlgren och Julia Friberg
Exklusivt

Niclas Wahlgren var tidigare tillsammans med fitnessprofilen Julia Friberg.
Nu har Julia gift sig – vilket hon glatt berättar om för Hänt.
”Så tacksam”, skriver hon i ett meddelande.

År 2018 bekräftade Niclas Wahlgren, 56, att han hade hittat kärleken i trebarnsmamman och fitnessprofilen Julia Friberg från Jönköping. Förhållandet var inte långvarigt för bara ett år senare tog det slut mellan dem.

Idag lever trebarnsmamman med Joakim Karlsson sedan ett år tillbaka. Till Hänt berättar Julia att de blev sambos för ett år sedan och att de träffades på gymmet då båda har det som stort intresse.

”Vi har känt varandra sedan gymmet lite och blev kära helt enkelt. Vi har ni varit sambo i ett år”, skriver hon i ett meddelande på Instagram till Hänt.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Julia Friberg om bröllopet med Joakim Karlsson

Den 14 augusti i år sa Julia och Joakim ja till varandra på Sahlströmsgårdens brygga. I ett meddelande till Hänt berättar fitnessprofilen om bröllopet.

”Bröllopet blev väldigt fint med vigsel på Sahlströmsgårdens brygga i underbar miljö. Brudskål vid herrgårdstrappan i sol och en underbar middag på loftet! Så tacksam att allt blev så innerligt och vackert, precis så som vi ville ha det med våra nära och kära samlade. En oförglömlig dag helt enkelt”

FINT Doktor Mikael och Lotta Engberg återförenas – efter kampen

Fast att paret gifte sig under den pågående pandemin tycker Julia att de blev så som hon hade tänkt sig ändå.

”Ja det tycker vi. Vi samlade våra nära och kära. Nu när alla fått sina vaccinationer och restriktionerna hade lättat lite så kände vi att vi kunde det”

Julia delade flera bilder från vigseln på sin Instagram och i ett inlägg skrev hon mer utförligt om bröllopsdagen.

”En oförglömlig dag som bjöd på alla sorter av väder. Det var sol och värme, regn, storm, sol igen, björkfrö som virvlade runt som snö i luften, skyfall och åsknedslag precis utanför restaurangen i en björk. Speciellt minst sagt! Trots det kunde vi genomföra vår vigsel som planerat på bryggan vid sjön, som var magiskt”, skriver hon och fortsätter:

”Jag är så tacksam idag för min kära make och alla underbara som delade vår dag, min dotter som höll brudbuketten och min son som bar ringarna”.

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos första offentliga ord till Hanna Ferm efter romansen

LÄS OCKSÅ: Därför är inte Theo Wahlgren med i Wahlgrens värld

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Julia Friberg/Pia Kristina

Senaste nytt