ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Niclas Wahlgrens exflickvän Julia Friberg har gift sig

31 aug, 2021 
Mimmi Fouchenette
Niclas Wahlgren och Julia Friberg
Niclas Wahlgren var tidigare tillsammans med fitnessprofilen Julia Friberg.
Nu har Julia gift sig – vilket hon glatt berättar om för Hänt.
”Så tacksam”, skriver hon i ett meddelande.
Annons
Allt du vill veta om Niclas Wahlgrens liv och succékarriärBrand logo
Allt du vill veta om Niclas Wahlgrens liv och succékarriär

År 2018 bekräftade Niclas Wahlgren, 56, att han hade hittat kärleken i trebarnsmamman och fitnessprofilen Julia Friberg från Jönköping. Förhållandet var inte långvarigt för bara ett år senare tog det slut mellan dem.

Idag lever trebarnsmamman med Joakim Karlsson sedan ett år tillbaka. Till Hänt berättar Julia att de blev sambos för ett år sedan och att de träffades på gymmet då båda har det som stort intresse.

”Vi har känt varandra sedan gymmet lite och blev kära helt enkelt. Vi har ni varit sambo i ett år”, skriver hon i ett meddelande på Instagram till Hänt.

Julia Friberg om bröllopet med Joakim Karlsson

Den 14 augusti i år sa Julia och Joakim ja till varandra på Sahlströmsgårdens brygga. I ett meddelande till Hänt berättar fitnessprofilen om bröllopet.

”Bröllopet blev väldigt fint med vigsel på Sahlströmsgårdens brygga i underbar miljö. Brudskål vid herrgårdstrappan i sol och en underbar middag på loftet! Så tacksam att allt blev så innerligt och vackert, precis så som vi ville ha det med våra nära och kära samlade. En oförglömlig dag helt enkelt”

Annons

Fast att paret gifte sig under den pågående pandemin tycker Julia att de blev så som hon hade tänkt sig ändå.

”Ja det tycker vi. Vi samlade våra nära och kära. Nu när alla fått sina vaccinationer och restriktionerna hade lättat lite så kände vi att vi kunde det”

Julia delade flera bilder från vigseln på sin Instagram och i ett inlägg skrev hon mer utförligt om bröllopsdagen.

”En oförglömlig dag som bjöd på alla sorter av väder. Det var sol och värme, regn, storm, sol igen, björkfrö som virvlade runt som snö i luften, skyfall och åsknedslag precis utanför restaurangen i en björk. Speciellt minst sagt! Trots det kunde vi genomföra vår vigsel som planerat på bryggan vid sjön, som var magiskt”, skriver hon och fortsätter:

”Jag är så tacksam idag för min kära make och alla underbara som delade vår dag, min dotter som höll brudbuketten och min son som bar ringarna”.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Julia Friberg/Pia Kristina

Annons