TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Niclas Wahlgren syns ihop med 22 år yngre Rebecca Hjelt: ”Min”

04 okt, 2022 
Niclas Wahlgren
Niclas Wahlgren har haft fullt upp den senaste tiden.
Han är inte bara aktuell i den nya tv-serien Kompani Svan – utan verkar även ha tillbringat många kvällar med träningsprofilen Rebecca Hjelt.
Se bilderna på dem två här!
Annons
Allt du vill veta om Niclas Wahlgrens liv och succékarriärBrand logo
Allt du vill veta om Niclas Wahlgrens liv och succékarriär

Niclas Wahlgrens, 57, har en lång meritlista med mängder av tv-program i bagaget. Nu för tiden är det dock främst när han dyker upp i något avsnitt av Wahlgrens värld som han syns till. Annars är det radio som Niclas har satsat på de senaste åren.

Niclas blev en del av det populära programmet NRJ morgon i januari 2021 men ganska precis ett år senare stod det klart att han hade sagt upp sig. Niclas sa då att han inte längre kunde stå för innehållet. Sedan dess är det arbetet som personlig tränare som Niclas har fokuserat på.

Niclas kärleksliv efter skilsmässan med Laila Bagge

När det gäller Niclas kärleksliv har det gått upp och ner under åren. Mellan 2010 och 2015 var han gift med Laila Bagge, 49, och paret har tillsammans sonen Kit, 10.

Annons

I slutet av 2018 hade Niclas en kortare relation med fitnessprofilen Julia Friberg. Paret var dock inte rätt för varandra utan sommaren 2021 gifte sig Julia med en annan man.

Mystiska dejten med Rebecca Hjelt

Men vad sker egentligen i Niclas liv? Jo, just nu är han aktuell i den nya serien Kompani Svan. Och dessutom visar sig en ny kvinna dykt upp i hans liv. På Instagram story filmar Niclas en tjej vid namn Rebecca Hjelt, 35. Duon syns på en intim middag tillsammans som Niclas har filmat och publicerat ett klipp ifrån.

”Livet är bra”, skriver han till videklippet på Rebecca.

Niclas Wahlgren och Rebecca Hjelt
Niclas och Rebecca på middag. Foto: Instagram

Duon verkar dessutom ha tillbringat natten ihop då Rebecca har publicerat en bild på Niclas som ligger i sover i soffan bredvid henne. Niclas har delat denna bild vidare och skriver:

Annons

”Kl 02.00 igår. Jag är verkligen ingen nattmänniska”.

Förutom mysklippet från soffan så har Rebecca också delat ett videoklipp från den romantiska middagen där hon kallar Niclas för ”Min gubbe”.

Vad exakt Niclas och Rebecca har för relation återstår att se då ingen av de har bekräftat om det är någon romans eller om de bara är vänner. Men en sak är säker, och det är att Niclas verkar lycklig!

Hänt har utan framgång sökt Niclas Wahlgren och Rebecca Hjelt för en kommentar.

Niclas Wahlgrens story
Soff-mys visar Rebecca upp på Instagram. Foto: Instagram

FOTO: TT/Instagram

Niclas Wahlgren och Rebecca
Rebecca kallar Niclas "min". Foto: Instagram
Annons