Niclas Wahlgrens diss mot familjen – efter Biancas succé

Niclas Wahlgrens diss mot Bianca
I Wahlgrens värld kan tittarna tätt inpå följa Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso.
En som däremot aldrig syns i serien är storebror Niclas Wahlgren.
I Expressen förklarar han nu varför – och ger samtidigt en diss till familjen och systerdottern Bianca.
Annons

Kanal 5:s realityserie Wahlgrens värld har gjort succé sedan premiären 2016. I serien får tittarna följa huvudpersonerna Pernilla Wahlgren, 51, och Bianca Ingrosso, 24, men även Pernillas mamma Christina Schollin, 81, som är en ofta återkommande profil i programmet. 2018 vann Wahlgrens värld Kristallen för årets tv-program samt årets tv-personligheter och serien är just nu inne på sin sjätte säsong.

Annons

I Wahlgrens värld syns även Pernillas söner – Oliver Wahlgren-Ingrosso, 29, Benjamin Ingrosso, 22, och Theo Wahlgren, 12, till och från. Även Pernillas pappa Hans Wahlgren, 82, syns i rutan med jämna mellanrum – men en som däremot aldrig synts i programmet är Pernillas storebror Niclas Wahlgren, 54,

Annons

I en intervju i Expressens program Direkt med Niklas Svensson berättar nu Niclas Wahlgren om varför han inte syns i Wahlgrens värld – och ger samtidigt flera dissar till familjen med systerdottern Bianca Ingrosso i spetsen.

Niclas Wahlgrens diss mot Bianca och Pernilla

I Expressens intervju pratar Niclas Wahlgren om sin Pernillas och Biancas stora succé med Wahlgrens värld – och är samtidigt noga med att påpeka att trots seriens namn inte handlar om alla ”Wahlgrenare”. På frågan om det är medvetet val från Niclas sida att själv inte synas i programmet är det ingen tvekan:

– Ja, det är det definitivt, säger Niclas Wahlgren.

Annons

Niclas berättar vidare att han inte ens tittar på serien – och förklaringen om varför innehåller ytterligare en viss diss mot familjen:

– Jag tror det handlar om att jag kan se den på riktigt, live, och tv blir alltid lite tillrättalagt. Bianca blir säkerligen lite den här pikiga tjejen åt mamma. Det är hon ju i vanliga fall också absolut, men alla får ju roller.

Trots Niclas Wahlgrens bestämdhet kring att inte synas i Pernilla och Biancas realityserie stänger han samtidigt inte dörren helt. En viss detalj hade nämligen fått honom att ställa upp på direkten.

– Hade jag fått den lönen de får, då hade jag ställt upp direkt, berättar Niclas Wahlgren i Direkt med Niklas Svensson. 

Annons

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Johan Jeppsson

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…