TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Niclas tvingades stoppa Pernilla: "Jag satte ner foten"

22 maj, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Pernilla Wahlgren har tidigare avslöjat att hon satt sprätt på stora summor pengar när hon shoppat. Nu berättar artistens bror Niclas Wahlgren om hennes absolut mest onödiga lyxköp.
Annons

Pernilla Wahlgren49, älskar att shoppa och har inte gjort någon hemlighet av att det ibland har blivit alldeles för stora summor. Vid ett tillfälle spontanköpte hon till och med ett hus, vilket ledde till att hennes revisor tvingade henne att klippa sitt kreditkort.

Men nu avslöjar hennes bror Niclas Wahlgren, 51, också ett minst sagt onödigt lyxköp som Pernilla har gjort. I podcasten “Lyxfällan – En pengapodd med Patrik och Magnus” berättar han nu om ett tillfälle när han tyckte att lillasystern gick helt överstyr.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Många konsumerar enormt mycket för att dölja en dålig känsla man har. Jag har råkat ut för vänner som konsumerat för mycket. Vi kan kalla henne Pernilla, mest för att hon heter så, säger han i podcasten och skrattar.

Niclas berättar att Pernilla Wahlgren älskar att köpa märkesplagg och saker, bland annat från det exklusiva designermärket Gucci.

– Pernilla älskar Gucci. Hon har handväskor, kläder, Gucci, Gucci… Men när hon kom hem och hade köpte en Gucci-hjälm en gång, då satte jag ner foten och sa “Men snälla Pernilla, vad är det här?”, varpå hon svarade “Det här är en Gucci-hjälm”, säger Niclas i podden.

Han fortsätter med ett skratt:

– Då sa jag bara “Men snälla Pernilla. Du har ju inte ens en cykel…”.

Foto: IBL

Annons